Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut sisuuntuneena Petojussien kimppuun

 
Pesäkarhut sisuuntuneena Petojussien kimppuun


Pesäkarhut saa vieraita Seinäjoelta(Peräseinäjoelta) Poriin, kun hyvässä vireessä viime aikoina ollut Petojussit saapuu kylään perjantaina. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti.

Sarja-avauksessa Pesäkarhut haki vierasvoiton, mutta keskiviikkona pelatussa ottelussa Petojussit oli kotonaan selkeästi edellä. Porilaiset lähtevätkin tappiosta sisuuntuneena ja jopa kiukustuneena näyttämään osaamistaan perjantain kotiotteluun.

"Yksilönvastuu korostuu tässä tilanteessa. Jokaisesta meistä itsestämme lähtee pelaamisemme parantaminen. Vapaamatkustajia ei joukkueessa saa olla yhtään, valmistautumisessa sekä suorituksissa itse pelissä, on jokaisen oltava parempi ja annettava kaikkensa joukkueellemme. Olemme puhuneet asiasta keskiviikon pelin jälkeen ja nyt on näytön paikka", pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki Pesäkarhuista toteaa.

Pesäkarhujen kokoonpano perjantain kotiotteluun ratkeaa lopullisesti vasta aamuverryttelyssä."Meillä on muutamia kysymysmerkkejä vielä ilmassa, esimerkiksi Kaisa Kärkkäisen tilanne on vielä auki. Se on kuitenkin varmaa että superpesisdebyyttinsä keskiviikkona tehnyt 16-vuotias Milla Jakonen on kokoonpanossa myös perjantaina. Hän oli meidän paras ulkopelaaja edellisessä ottelussa ja pääsee nyt näyttämään osaamistaan kotiyleisönkin eteen", Kivimäki kertoo.

Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko luonnehtii Milla Jakosta poikkeuksellisen lahjakkaaksi palloilijaksi. "Millalla on luontaisesti erinomainen pelisilmä, hän lukee peliä hyvin ja hänen kiinniottonsa yhdistettynä heittoon ovat erittäin jouhevia. Lisäksi hänen tekemisessään näkyvät ne runsaat lajiharjoitustoistot, joita Milla on päässyt tekemään urheilulukion lisäharjoitusten ansiosta. Jakonen on tällä kaudella jo kolmas nuori pelaajamme, joka ajetaan nyt sisään naisten superpesikseen. Elisa Järvenpää ja Niina Koivunen ovat pelanneet jo kaikki ottelumme tähän mennessä ja Milla saa nyt loistavaa kokemusta tulevaisuutta silmälläpitäen", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää