Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jatkosopimuksiin kahden nuoren lupauksensa kanssa

 
Pesäkarhut jatkosopimuksiin kahden nuoren lupauksensa kanssa

Naisten superpesiksen kärkiryhmiin kuuluva Porin Pesäkarhut on tehnyt jatkosopimukset kahden nuoren lupauksensa kanssa. Pesäkarhut solmi tiistaina pelaajasopimukset 19-vuotiaan Elisa Järvenpään ja pian 17 vuotta täyttävän Milla Jakosen kanssa. Järvenpään sopimus on vuoden ja  Jakosen sopimus kahden vuoden mittainen.

"Elisalle tämä superpesiskausi on ensimmäinen täysi kausi naisten superpesiksessä. Hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan ulkopeliä hyvällä tasolla, tulevaisuudessa kehitysaskeleita haetaan yhä enemmän myös sisäpeliin. Milla puolestaan on noussut viimeisten viikkojen aikana naisten superpesisjoukkueemme pelaavaan ryhmään vahvasti. Hänen lahjakkuutensa on puhjennut kukkaan tämän kesän aikana. Molemmilla näillä nuorilla pelaajilla on erityislahjana erinomainen pelisilmä, joka vielä kehittyy kokemusten myötä", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko luonnehtii jatkosopimukset tehneitä pelaajia.

Sekä Elisa Järvenpää että Milla Jakonen opiskelevat Porissa Kuninkaanhaasta Psylliin siirtyvässä urheilulukiossa ja kuuluvat näinollen myös Satakunnan Sports Academyyn.

"Koulun ansiosta molemmat pelaajat saavat runsaasti monipuolista lisäharjoitusta viikottain ja se onkin ollut merkittävä tekijä heidän kehittymisessään superpesispelaajiksi", Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Milla Jakonen

1992
Tiedot

ElisaJärvenpää

Elisa Järvenpää

1990
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää