Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rapeli Jazzin maalille

 
Rapeli Jazzin maalille

Helsinkiläinen Ville Rapeli, 28, on loukkaantumisista kärsineen FC Jazz-j:n uusi maalivahti.

Rapeli siirtyy Poriin helsinkiläisestä Atlantiksesta, jossa hän pelasi alkukauden aikana viisi Ykkösen ottelua. Uusi Jazz-vahti oli yksi 12:sta pelaajasta, jotka purkivat kesäkuussa pelaajasopimuksensa Atlantiksen kanssa.

Rapeli on pelannut Ykköstä ja Kakkosta jo vuodesta 1997 alkaen. Hän on edustanut urallaan pääkaupunkiseudun joukkueita: Helsingin Ponnistusta, Gnistania, Helsingin IFK:ta ja Atlantista.

- Tämä on minulle uusi kokemus. En ole aikaisemmin edustanut Helsingin ulkopuolista seuraa. On hienoa nähdä futista vähän uudelta kantilta, helsinkiläinen pohtii.

Pori on Rapelille tuttu kaupunki kesätapahtumien kautta.

- Aikaisemmin olen käynyt beahfutiksessa ja Jazzeilla. Kaupungista on ihan hyvä kuva, kuten seurastakin. Jazzissa tuntuu olevan nuorekasta tekemisen meininkiä. Täällä ihan selvästi pyritään kehittämään pelaajia ja seuraa, Rapeli kehaisee.

Jazzin alkukauden ykkösvahti Jyri Nieminen, 22, on polvivamman takia koko kauden sivussa. Lisäksi nuori kakkoskassari Tommi Heinonen, 17, kärsii kylkivammasta.

- Ville on hyvä kaappaus. Hän on kokenut ja sopivan rämäpäinen maalivahti, joka varmasti sopii joukkueeseemme, Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

- Osallistun paljon peliin liberotyylisesti. Lisäksi olen hyvä lähitorjuja. Myös räjähtävyttä löytyy. Vaikka olen vain 185-senttinen, hallitsen pomppuni ansiosta ilmatilaa yleensä kohtalaisen hyvin, Rapeli luonnehtii vahvuuksiaan.

- Olemme hakeneet Jyrille korvaavaa erittäin aktiivisesti juhannuksesta asti, mutta tässä vaiheessa kautta se on ollut hyvin työlästä. Onneksi lopputulos oli hyvä, Eskola myhäilee.

Kuluvan viikon ajan porilaisten testissä on ollut myös virolainen maalivahti Priit Pikker, 23.

Pikker on pelannut kaksi kautta Viron pääsarjassa Meistriliigassa. Tällä hetkellä hän on ykkösdivisioonassa pelaavan Pärnu JK Vapruksen ykkösvahti.

- Priit on urheilullinen ja lupaava maalivahti. Hän olisi pelikelpoinen vasta elokuussa, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa. Mutta tulevaisuutta ajatellen me häntä testaammekin.

- Pikker on sikälikin tärkeä päänavaus, että aiomme jatkossa tiivistää yhteydenpitoa pääkaupunkiseudun lisäksi Viron suuntaan.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleRapeli

Ville Rapeli

1.8.1980
Tiedot


Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää