Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalPa kevätkierroksen viimeinen mittari

 
SalPa kevätkierroksen viimeinen mittari


FC Jazz-j:n neljän ottelun vierasputki katkeaa perjantaina, kun Salon Palloilijat saapuu Porin stadionille kello 18.30 alkavaan kamppailuun.

Kakkosen kauden 13. ja samalla sarjan avauspuolikkaan viimeinen peli on porilaisittain erittäin mielenkiintoinen.

Kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa FC Jazz-j oli täysi vastaantulija SalPa:lle. Salolaiset löivät Eerikkilän futishallin taululle tylyt 6-1 lukemat.

Puoli vuotta myöhemmin tilanne on täysin toinen. Kärkihaminoihin noussut FC Jazz-j on Kakkosen B-lohkon ehkä suurin positiivinen yllättävä 20 pisteellään. Suurimmaksi nousijasuosikiksi nimetty SalPa taas täysin päinvastainen yllättäjä 13 pisteellään.

SalPa on majaillut koko alkukauden ajan putoamisviivan alla. Seuran johto reagoi toukokuun lopussa erottamalla vastuuvalmentaja Jari Sorvarin tehtävästään. Hänen tilalleen nimettiin Markus Sinisalo ja Marko Halonen.

Viime viikonloppuna SalPa:n kone nytkähti käyntiin kunnolla. Joukkue masensi PP-70:n peräti lukemin 5-1, ja nousi putoamisviivan yläpuolelle.

Raporttien mukaan sarjan vaarallisin kärkipelaaja Antti Hakala on löytämässä tehonsa. Kauden aikana jo kahdeksan osumaa iskenyt Hakala osaa myös järjestellä tilanteita, mikä tuo ison haasteen Jazz-puolustukselle.

SalPa on solminut yhteistyösopimuksen Valkeakosken Hakan kanssa, mikä tuo heille apuja. PP-70 -ottelussa lainassa olivat Juuso Salonen ja Niko Hoikkala, jotka olivat SalPan valmennuksen mukaan selviä vahvistuksia.

FC Jazz-j:n vaikea loukkaantumissuma on edelleen päällä. Tosin helpotusta punapaidoille tuo maalivahti Ville Rapeli, joka on kahdessa pelaamassaan ottelussa osoittautunut oivaksi vahvistukseksi. Lisäksi toppari Jukka Ranne palaa kokoonpanoon nivusvaivan jäljiltä, eikä pelikiellossa ole tällä hetkellä ketään.

Pitkäaikaispotilas Ville Ulanen palasi Tammisaaressa parin minuutin verran pelikentälle. Hän kuntoutuu hiljalleen pelikuntoon, mutta avauksessa miestä ei vielä hetkeen nähdä.

Muista toipilaista Jyri Niemisen ja Jussi Rantalan kaudet ovat kokonaan ohi. Jari Lammisen, Miika Pertolan ja Tommi Heinosen toipuminen pelikuntoon tapahtuu toivottavasti ennen kauden päättymistä.

Vaikka Jazz-leiriä on moukaroitu lekalla monta kertaa kauden aikana, joukkue on vaikeillakin hetkillä osoittanut valtavaa venymiskykyä. Kesä- ja heinäkuun otteluissa Jazz on kääntänyt ottelut järjestään loppuhetkillä edukseen.

Erityisesti Eero Salmisen ja joukkueen parhaan maalintekijän Kai Sillanpään (4) tehot ovat olleet loppuhetkillä huimia.

Taisteleva Jazz-jengi pistää menemään taas perjantaina kotikentällään. Luvassa on Jazz-viikon vauhdikkainta urheiluviihdettä.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää