Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPan hyvän vireen mittaa Klubi 04

 
FC PoPan hyvän vireen mittaa Klubi 04


FC PoPa pelaa lauantaina tärkeän kotiottelun, kun kello 14 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi HJK:n farmijoukkue Klubi 04.

PoPalla on tällä hetkellä hyvä draivi päällä, sillä joukkue on sarjassa saalistanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme voittoa ja kaksi tasapeliä ja majailee sarjassa tällä hetkellä sijalla kuusi mutta on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin yläpuolellaan olevat joukkueet.

Porilaiset hakivat viime lauantaina upean vierasvoiton Kemistä, kun PS Kemi kaatui peräti 4-0. Tuossa ottelussa maaliverkkoa heiluttivat Samu Ruisniemi, Tom Melarti, Dema ja Teemu Vihtilä. Upean tuloksen takana oli koko joukkueen loistava pallollinen peli ja koko joukkueen uhrautuva puolustuspelaaminen. Joukkue saa lauantain otteluun kaksi apua viime otteluun verrattuna, loukkaantumisesta kärsinyt ja viikolla Suomi-paidassa maalin iskenyt Juho Lehtonen palaa kokoonpanoon ja vuokramies Aku Korhonen saapuu lauantaina vahvistamaan porilaispuolustusta. Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella Matti Santahuhta, jonka paluu lähestyy päivä päivältä, Janne Vuorinen, joka loukkasi polvensa edellisessä ottelussa cupissa ja Juha Luoma, jonka toipuminen vie pitkälle syksyyn.

Klubi 04 on pelannut pirteän alkukauden ja on kerännyt tähän mennessä 20 pistettä ja maalieron ollessa 27-16 niin voi perustellusti sanoa, että joukkueen peleissä nähdään paljon maaleja ja toivottavasti kotijoukkue iskee lauantaina ainakin yhden maalin enemmän, kuin lupauksia vilisevä Klubi 04.

Kun kyseessä on HJK:n farmijoukkue niin joukkue on varmasti iskukykyinen vaikka tällä hetkellä on hämärän peitossa saako joukkue apuja ylhäältä. Joukkueen ehkä nimekkäin pelaaja on Erfan Zeneli, joka on pelannut HJK:ssa Veikkausliigaa ja on useaan otteeseen sanonut hakevansa uusia tuulia ulkomailta.

Tässä ottelussa on ainekset todella hyvään jalkapallonäytökseen, sillä voitolla PoPa nousisi sarjassa jo toiselle sijalle ja vain pisteen päähän sarjaa johtavasta AC Oulusta. Klubi 04 nousisi myös  voitolla sarjan kakkoseksi ja vain pisteen päähän sarjan kärkipaikasta. Ja, kun tiedossa on molempien joukkueiden halu kontrolloida peliä ja pyrkivän pelaamaan maata pitkin niin kaikki ainekset hienoon jalkapallopäivään ovat olemassa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää