Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolentoista viikon ja kuuden pelin rutistus alkaa

 
Puolentoista viikon ja kuuden pelin rutistus alkaa


Pesäkarhut pelaa naisten superpesiksessä seuraavan puolentoista viikon aikana peräti kuusi ottelua. Tiiviin ottelutahdin avaa sunnuntainen kotiottelu Tyrnävää vastaan. Ensi viikolla edessä ovat vierasottelut Turussa, Siilinjärvellä ja Viinijärvellä. Kova peliputki päättyy heinäkuun viimeisellä viikolla pelattaviin kotiotteluihin Raumaa ja Jyväskylää vastaan. Tuon jälkeen runkosarjaa ei sitten olekaan jäljellä enää kuin kaksi kierrosta.

"Olemme tietoisesti valmistautuneet sekä tähän peliputkeen että myös elokuun puolessavälin alkaviin play off-otteluihin tällä nyt päättyvällä viikolla. Takana on pienimuotoinen neljän päivän leiriviikko maanantaista torstaihin. Teimme laadukkaita lajiharjoituksia noiden neljän päivän aikana yhteensä kuusi kappaletta ja lisäksi teimme kaksi fyysistä harjoitusta sekä pidimme yhden joukkuepalaverin. Tulevina viikkoina emme juurikaan ehdi harjoittelemaan, peliä pelin jälkeen kun riittää", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo.

Pesäkarhuilla on käytettävissään tällä hetkellä kolmetoista pelaajaa,joiden kuormaa tullaan jakamaan tulevan viikon aikana pelien luonteen mukaan."On hyvä että meillä on laaja materiaali käytettävissämme,särkymävarasta ei ainakaan ole haittaa. Lähdemme voittamaan jokaista ottelua ja tavoitteena on napsia täysiä pisteitä mahdollisimman paljon. Kaikki tehdään sen eteen, että olemme runkosarjan päättyessä sarjataulukossa korkealla", Kivimäki toteaa.

Sunnuntaisesta Tyrnävä-ottelusta Pesäkarhujen pelinjohtaja odottaa ehjää kokonaisuutta omalta joukkueelta. "Pyrimme siirtämään peliin niitä asioita mitä nyt leiriviikon harjoituksissa painotettiin. Yhä enemmän lähdemme pelaamaan jokaisen pelaajan omien vahvuuksien kautta, huomioiden toki myös Tyrnävän pirteän joukkueen tekemiset", Sami-Petteri ennakoi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää