Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Patrik Forsbacka try-outille

 
Patrik Forsbacka try-outille


Ässät on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Patrik Forsbackan kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika, joka kestää syyskuun puoleen väliin asti.

-Forsbacka on Ässien näköinen pelaaja ja hän ansaitsee reilun mahdollisuuden loukkaantumiseen päättyneen viime kauden jälkeen, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Fyysisestä pelityylistään tunnettu porilainen Ässäkasvatti pelasi ensimmäiset SM-liigaottelunsa kaudella 2001 - 2002. Tämän jälkeen useampi kausi vierähti alasarjoissa, kunnes Forsbacka teki paluun Ässäpaitaan onnistuneen try-outin myötä syksyllä 2005. Viime syksynä Forsbackan kausi päättyi polvivammaan ainoastaan neljän ottelun jälkeen. Ässäpaidassa hän on pelannut yhteensä 141 liigaottelua ja kerännyt niissä 305 jäähyminuuttia.

-Patrik on Porin näköinen pelaaja. Viime kausi meni häneltä aivan läskiksi ikävän polvivamman vuoksi ja halusimme antaa mahdollisuuden ja katsoa, mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen.

-Haemme kovaa taklauspeliä ja hän pystyy siihen. Lisäksi Forsbacka tuo henkilönä virtaa joukkueeseen, Ässien valmentaja Karri Kivi kommentoi.

-Hienoa, että sain vielä mahdollisuuden pelata täällä. Nyt homma on enää itsestäni kiinni ja olen sillä mielellä, että Ässissä pelataan.

-Polvi on täydessä kunnossa ja olen muutenkin päässyt harjoittelemaan hyvin. Tuon joukkueeseen lisää fyysisyyttä ja kovaa taklauspeliä, Forsbacka kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrikForsbacka

Patrik Forsbacka

12.8.1982 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää