Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Patrik Forsbacka try-outille

 
Patrik Forsbacka try-outille


Ässät on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Patrik Forsbackan kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika, joka kestää syyskuun puoleen väliin asti.

-Forsbacka on Ässien näköinen pelaaja ja hän ansaitsee reilun mahdollisuuden loukkaantumiseen päättyneen viime kauden jälkeen, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Fyysisestä pelityylistään tunnettu porilainen Ässäkasvatti pelasi ensimmäiset SM-liigaottelunsa kaudella 2001 - 2002. Tämän jälkeen useampi kausi vierähti alasarjoissa, kunnes Forsbacka teki paluun Ässäpaitaan onnistuneen try-outin myötä syksyllä 2005. Viime syksynä Forsbackan kausi päättyi polvivammaan ainoastaan neljän ottelun jälkeen. Ässäpaidassa hän on pelannut yhteensä 141 liigaottelua ja kerännyt niissä 305 jäähyminuuttia.

-Patrik on Porin näköinen pelaaja. Viime kausi meni häneltä aivan läskiksi ikävän polvivamman vuoksi ja halusimme antaa mahdollisuuden ja katsoa, mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen.

-Haemme kovaa taklauspeliä ja hän pystyy siihen. Lisäksi Forsbacka tuo henkilönä virtaa joukkueeseen, Ässien valmentaja Karri Kivi kommentoi.

-Hienoa, että sain vielä mahdollisuuden pelata täällä. Nyt homma on enää itsestäni kiinni ja olen sillä mielellä, että Ässissä pelataan.

-Polvi on täydessä kunnossa ja olen muutenkin päässyt harjoittelemaan hyvin. Tuon joukkueeseen lisää fyysisyyttä ja kovaa taklauspeliä, Forsbacka kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrikForsbacka

Patrik Forsbacka

12.8.1982 Pori
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää