Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Patrik Forsbacka try-outille

 
Patrik Forsbacka try-outille


Ässät on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Patrik Forsbackan kanssa. Sopimukseen sisältyy koeaika, joka kestää syyskuun puoleen väliin asti.

-Forsbacka on Ässien näköinen pelaaja ja hän ansaitsee reilun mahdollisuuden loukkaantumiseen päättyneen viime kauden jälkeen, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Fyysisestä pelityylistään tunnettu porilainen Ässäkasvatti pelasi ensimmäiset SM-liigaottelunsa kaudella 2001 - 2002. Tämän jälkeen useampi kausi vierähti alasarjoissa, kunnes Forsbacka teki paluun Ässäpaitaan onnistuneen try-outin myötä syksyllä 2005. Viime syksynä Forsbackan kausi päättyi polvivammaan ainoastaan neljän ottelun jälkeen. Ässäpaidassa hän on pelannut yhteensä 141 liigaottelua ja kerännyt niissä 305 jäähyminuuttia.

-Patrik on Porin näköinen pelaaja. Viime kausi meni häneltä aivan läskiksi ikävän polvivamman vuoksi ja halusimme antaa mahdollisuuden ja katsoa, mitä hän pystyy tuomaan joukkueeseen.

-Haemme kovaa taklauspeliä ja hän pystyy siihen. Lisäksi Forsbacka tuo henkilönä virtaa joukkueeseen, Ässien valmentaja Karri Kivi kommentoi.

-Hienoa, että sain vielä mahdollisuuden pelata täällä. Nyt homma on enää itsestäni kiinni ja olen sillä mielellä, että Ässissä pelataan.

-Polvi on täydessä kunnossa ja olen muutenkin päässyt harjoittelemaan hyvin. Tuon joukkueeseen lisää fyysisyyttä ja kovaa taklauspeliä, Forsbacka kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrikForsbacka

Patrik Forsbacka

12.8.1982 Pori
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää