Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa jatkoi hyvää vierasvirettään

 
FC PoPa jatkoi hyvää vierasvirettään


FC PoPa jatkoi hyvää vierasvirettään peittoamalla Klubi 04:n 0-3. Ottelulle toi lisämausteen koko pelin jatkunut voimakas vesisade, jonka vuoksi pelin keskeyttäminenkin kävi ottelun erotuomarin mielessä.

Ottelu alkoi ikävällä haaverilla, kun muutaman minuutin pelin jälkeen Dema löi päänsä yhteen ottelun erotuomarin kanssa sillä seurauksella, että molemmat joutuivat paikkailtavaksi ja otteluun  tuli muutaman minuutin tauko. Mutta onneksi pahemmalta säästyttiin ja molemmat pystyivät jatkamaan ottelua. Ottelun alku oli erittäin tasainen eikä kumpikaan päässyt kunnon tekopaikkoihin veden kastelemalla kentällä. PoPa siirtyi johtoon ensimmäisestä kunnon paikastaan, Ilkka Santahuhta ajoi vahvasti boksiin ja oli jo laukaisemassa, kun puolustaja pääsi väliin ja pallo kimposi Juho Lehtoselle, joka siirsi porilaiset hallitusti johtoon. Maalin jälkeen isännät ottivat kenttäpeliä hallintaansa mutta puolittaista läpiajoa lukuunottamatta PoPan puolustus toimi varmasti. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä enemmän vesisade alkoi ottamaan roolia pelissä ja molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan paljon suoraviivaisemmin, kuin mihin he ovat tottuneet. PoPalla oli hyvä tilaisuus siirtyä kahden maalin karkumatkalle mutta Piracaian keskityksestä Tom Melarti ei saanut parasta kosketusta palloon ja tilanne kuivui kokoon. Näin tauolle siirryttiin PoPan johtaessa 1-0.

Toinen puoliaika alkoi PoPan vahvalla painostuksella ja siirtyikin 2-0 johtoon, kun Deman keskitys oikealta painui vastustajan kautta maaliin. PoPa jatkoi maalin jälkeen vahvaa painostustaan ja olisi ansainnut rangaistuspotkun, kun vaihdosta kentälle tullut Samu Ruisniemi kaadettiin selvästi boksin sisällä mutta tästä tilanteesta erotuomari oli eri mieltä ja antoi pelin jatkua. Koko pelin jatkunut vesisade ei antanut minkäänlaisia luovuttamisen merkkejä ja tästä johtuen kenttä alkoi olla täynnä lammikoita ja monessa tilanteessa pallo pysähtyi kuin seinään ja aiheutti monta hullunkurista tilannetta. Ottelulle lyötiin lopullinen niitti 57 minuutilla, kun Toni Junnila väisti vastustajan taklauksen ja eteni keskityspaikkaan ja tarjoili hyvän keskityksen Lehtoselle, joka iski ottelussa toisen maalinsa ja nosti koko kauden maalimääränsä kahdeksaan. Tästä maalista vastustajan selkäranka katkesi ja PoPa alkoi jäädyttämään peliä ja pelasi erittäin kypsästi vaikeissa olosuhteissa eikä antanut vastustajalle minkäänlaisia mahdollisuuksia maalintekoon. PoPalla oli vielä yksi paikka, kun Lehtonen rynnisti topparien välistä läpiajoon mutta pallo meni harmittavasti hiuksenhienosti ohi maalin. Näin PoPalle arvokkaat kolme pistettä 3-0 voitolla.

Vahvan ottelun pelannut Ilkka Santahuhta oli mielissään voitosta.

- Kyllähän vesisade näytteli aika isoa roolia tässä ottelussa mutta mielestäni pelattiin erittäin fiksusti ja ansaittiin voitto. Pari viimeistä vieraspeliä on sujunut loistavasti ja toivottavasti saadaan siirrettyä sama draivi myös seuraavaan kotipeliin.

PoPa nousi voittonsa ansiosta tasaisessa sarjassa jo kolmannelle sijalle vain kahden pisteen päähän sarjassa toisena olevasta Viikingeistä.

PoPa pelaa seuraavan kerran lauantaina 1.8, kun Porin stadionille saapuu PS Kemi.

Kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Marchis ('71 Vallin)
Jari Vuorinen
I.Santahuhta
Junnila
Vihtilä
Dema ('81 Koivunen)
Piracaia
Melarti ('46 Ruisniemi)
Lehtonen

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
Luoma

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää