Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isosisko piti pintansa hieman väsyneenäkin

 
Isosisko piti pintansa hieman väsyneenäkin


Pesäkarhut kaatoi rakkaan naapurinsa Rauman tiistaina Porissa pelatussa naisten superpesisottelussa puhtaasti jaksoin 2-0. Hieman yli neljä vuotta sitten "pikkusisko" on päässyt viimeksi yllättämään, mutta nyt porilaiset eivät antaneet siihen mahdollisuutta.

Voitto oli Pesäkarhuille viimeisiltä viikoilta jo kuudes peräkkäinen, sen sijaan Fera kulkee nyt tappioputkessa. Pesäkarhut teki tiistain ottelussa varsinkin ensimmäisellä jaksolla juuri sen mikä riitti ja voitti jakson juoksuin 2-1. Oli varsin luonnollista että alku oli porilaisilta hieman odotteleva, sillä takana oli tuplaviikonloppu Itä-Suomesta ja Fera-peli olikin neljään päivään jo kolmas ottelu. Mutta koneen lämmitessä, alkoi myös peli kulkea. Toisella jaksolla raumalaisilla ei ollut enää mitään jakoa, jakso kotijoukkueelle juoksuin 5-0. Koko ottelussa Pesäkarhut vei kolmostilanteet selkeästi 18-7.

- Olen erittäin tyytyväinen joukkueen esitykseen, tämä jos mikä oli tahtovoitto. Ulkopelimme on ollut viime aikoina todella hyvää, vastustajat ovat tehneet meidän kentästä viimeisissä kuudessa pelissä vain seitsemän juoksua. Nyt on vajaat kaksi vuorokautta aikaa ladata itsensä taas uuteen matsiin. Torstaina saamme hienon haasteen vastaamme, kun Kirittäret saapuu Poriin. Olen vakuuttunut siitä, että olemme valmiita tv-kameroiden edessä taistelemaan rajusti myös Jyväskylän päänahasta, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi heti ottelun jälkeen.

Porilaisten parhaina Rauman kaadossa palkittiin Carita Toiviainen ja Sanna Lappalainen. Ottelua seurasi Porin pesäpallostadionilla kauden ennätysyleisö, 1310 katsojaa. Mielenkiintoista on nähdä kuinka väkeä saapuu torstaina poikkeuksellisesti klo 18.30 alkavaan Pesäkarhut-Jyväskylä-otteluun.

- Tämä oli meiltä oikea taistelu voitto! Vähän jo otteluruuhka painoi jaloissa, mutta hienosti jaksettiin rutistaa täydet kolme pistettä. Ei vastustajalla ollut edes kunnolla mahdollisuutta. Nyt pitää huolella palautella, jotta jaksetaan torstaina vielä hoidella Jyväskylä, Pesäkarhujen Hanna Hirvikoski iloitsee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää