Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bears jatkaa pelejään Kuopiossa

 
Bears jatkaa pelejään Kuopiossa


Ennen taukoa Bears kävi häviämässä toistamiseen oululaisille Castrenin hornankattilassa. Ottelu oli värikäs tapahtuma ja jälkipyykiltäkään ei olla täysin vältytty. Bears oli liikkeellä hieman normaalia vajaammalla miehistöllä, kuten usein Oulun reissuilla. Kotijoukkue oli odotetun aktiivinen ja kiri lopussa ohi Bearsin hallittua ottelun alkupuoliskoa.

Jobinpostia saatiin ottelussa sen verran, että espanjalaisvahvistus Gonzalo Carbajosan kausi on ainankin Porissa ohi polvivaurion vuoksi, joka edellyttänee leikkauksen. Myös pari muuta lievempää loukkaantumista syntyi toisella puoliajalla, joka rokotti pahasti etenkin Bears-puolustusta Oulun pelin toisella jaksolla.

Oulussa Bears kaatui etupäässä löysään puolustuspeliin kolmannella ja neljännellä neljänneksellä. Bearsin hyökkäyksessä Nate Lewis oli kaikki kaikessa ja heittopeli tällä kertaa normaalia sekavampaa. Bearsin kannalta tauko tuli siis hyvää paikkaan tilanteen nollaamisen kannalta.

Karhujen kausi jatkuu la 1.8. Kuopiossa. Ottelu piti alunperin pelata sunnuntaina ja kaikki suunnitelmat oli tehty tätä silmällä pitäen, mutta ottelu jouduttiin siirtämään Steelersin ja paikallisen kulttuurijärjestön erimielisyyksien vuoksi. Siirto aiheuttanee pieniä kokoonpano-haasteita Bearsille, mutta Kuopioon lähdetään tavoittelemaan toista voittoa Steelersistä tällä kaudella.

Avainasemassa tulee olemaan jälleen molempien joukkueiden keskushyökkäjien onnistuminen - tai tarkentaen, kumpi onnistuu näiden pysäyttämisessä paremmin. Zach Schafer vastaa pääosin Kuopion tehoista ja Nate Lewis on Bearsille tärkeä pallonkantaja. Molemmilla on tosin potentiaalia myös heittopelissä ja sen onnistuminen on myös tärkeässä roolissa voiton tavoittelussa. Kotijoukkueen Jussi Kähönen tulee olemaan tarkassa vartioinnissa. Bearsissa vastuu jakautuu usealle nuorelle laitahyökkääjälle, jotka ovat olleet erinomaisessa vireessä kauden aikana. Magnum Areena pelipaikkana on erinomainen, kunhan kenttä muistetaan merkitä riittävän kauaksi katsomorakenteista!

Bearsin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pori Bears - logo

Bears - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee tavoittelemaan jälleen paikkaa Spagettimaljaan

Bears lähtee pelaamaan paikasta 1.divisioonan loppuottelussa Spagettimaljassa jälleen kaudella 2012.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Bears selvään voittoon jättiläisistä

Bears selvään voittoon jättiläisistä

Pori Bears voitti launtaina 9.6. vastustajansa Helsingistä selvin lukemin ja mätti ottelussa lähes 700 hyökkäysjaardia.

Lue lisää