Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PS Kemin erikoistilanteet PoPan turma

 
PS Kemin erikoistilanteet PoPan turma


FC PoPa kohtasi kotiottelussa PS Kemin, jonka PoPa voitti vieraissa 4-0 mutta nyt oli toinen ääni kellossa ja kemiläiset otti kaikki kolme pistettä 3-1 voitolla.

Ottelu alkoi PoPan lievällä hallinnalla PS Kemin puolustaessa tiiviisti koko joukkueen voimin. PoPa sai alkuminuuteilla hyvän paikan, kun Piracaian loistavasta keskityksestä Samu Ruisniemi puski niukasti yli maalin. PoPa jatkoi lievää hallintaansa ja oli siirtyä johtoon, kun Ruisniemen keskitys muutti suuntaa kemiläispelaajasta ja suuntautui ylärimaan. Kemikin alkoi saada otetta pelistä ja olikin siirtyä johtoon, kun vastahyökkäyksen päätteeksi kemiläinen pääsi läpi mutta onneksi tämän tilanteen pelasti loistavasti Lauri Pirhonen. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä hitaammaksi muuttui PoPan pelinrakentelu ja PS Kemillä ei ollut suurta hätää suojella omaa maalia. Noin kahdenkymmenen minuutin kohdalla PS Kemillä oli hyvä paikka siirtyä johtoon mutta PoPan puolustus peitti laukauksen. Tilanteesta seurasi vierailijoiden kulmpotku, jonka Juho-Pekka Juvonen puski maaliin. Maali hieman lamautti PoPan pelaamista ja reilu kymmenen minuuttia tästä pallo oli jälleen porilaisten maalissa, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Graciano siirsi vierailijat kahden maalin karkumatkalle. Puoliajan lopun vierailija vetäytyi hieman kuoreensa ja antoi PoPan hallita peliä ja laidallaan kovasti uurastanut Toni Junnila pääsi puskemaan mutta pusku suuntautui ohi maalin. Näin tauolle siirryttiin PS Kemin johtaessa 2-0.

PoPa tuli sisuuntuneena toiselle puoliajalle ja jahtasi kavennusmaalia alusta lähtien. PoPa saikin paljon erikoistilanteita mutta nämä tilanteet kuivuivat kasaan kerta toisensa jälkeen. Vaikka kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia niin todellisiin maalipaikkoihin he eivät päässeet. Mutta toivonkipinä alkoi kyteä runsaslukuisessa porilaisyleisössä, kun Juho Lehtonen iski kavennuksen Junnilan keskityksestä. PoPa sai maalista lisää virtaa ja pitkään näytti siltä, että PoPa tulee tasoittamaan ottelun mutta kahdesta avopaikasta huolimatta PoPa ei saanut tasoitusta aikaan ja peliajan viime hetkillä vierailijat iskivät kolmannen maalinsa, kun Jaakko Paavilainen laukoi hallitusti ottelun viimeisen maalin. Näin tuikitärkeät pisteet lähti vierailijoiden matkaan.

Samu Ruisniemi oli ottelun jälkeen allapäin.

- Mielestäni ottelu oli aika tasaväkinen, meilläkin oli alussa paikat siirtyä johtoon mutta tänään ei mennyt sisään. Tiedettiin, että PS Kemillä on erittäin vaaralliset erikoistilanteet mutta silti he iskivät niistä kaksi maalia, puolustettiin noissa tílanteissa löysästi ja kaveri pääsi rokottamaan. Toisella puoliajalla meillä oli paikkoja tasoittaa ottelu mutta meidän pelaaminen boksin sisällä ei ollut sitä luokkaa, mitä se on ollut viime peleissä. Otetaan oppia tästä pelistä ja lähdetään keskiviikkona Kiiston kaatoon Vaasaan.

PoPa pelaa seuraavat neljä peliä vieraissa ja seuraava kotipeli on vasta torstaina 27.8, kun Vaasan Kiisto saapuu kylään.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää