Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eerikäinen ja Hirvikoski Superpesiksen heinäkuun pelaajat

 
Eerikäinen ja Hirvikoski Superpesiksen heinäkuun pelaajat


Kautta aikain ensimmäisenä pelaajana 1000 lyödyn juoksun rajan ylittäneen Simo Eerikäisen juhlat jatkuvat. Neljässä heinäkuun ottelussa joukkueensa parhaana palkittu Hyvinkään Tahkon kasvatti on valittu myös Superpesiksen heinäkuun pelaajaksi. Naisten puolella vastaavan kunnian sai Hanna Hirvikoski, joka oli johtava pelaaja joukkueensa Porin palauttaessa kurssinsa voitokkaaksi.

Kuka on tärkein pelaaja joukkueelleen miesten Superpesiksessä kaudella 2009? Oikea vastaus ei mene kovin kauaksi totuudesta, jos se puetaan muotoon Simo Eerikäinen. Maagisen 1000 lyödyn juoksun rajan ylittänyt Hyvinkään Tahkon supertähti iski heinäkuussa lähes joka neljännen joukkueeseensa tikeistä ja pokkasi palkinnon seitsemässä ottelussa yhdeksästä. Kuukauden pelaajan tehot 36 lyötyä ja 52 kärkilyöntiä tarkoittavat keskimäärin neljää kotiutusta ottelua kohden.

Seitsemän edellistä pelaamaansa ottelua voittanut Pesäkarhut Porista on äitynyt hyvään lentoon naisten Superpesiksessä. Yksi joukkueen runkopelaajista on kovaa lyövä heinäkuun pelaaja Hanna Hirvikoski, joka merkkautti tehoikseen 2+18 lyötyä, 15 tuotua ja 70 kärkilyöntiä 10 ottelussa. Monipuolinen sisäpelaaja on tärkeä joukkueelleen myös ulkona kakkoskopparin tontilla, jossa vahva heittokäsi pääsee oikeuksiinsa.

Miesten Ykköspesiksen kärkiryhmä, Superpesiksen portteja kolkutteleva Ulvilan Pesä-Veikot porskuttaa 13 ottelun voittoputkessa. Kauden ainoan tappionsa joukkue kärsi kotonaan Oulun Poltteelle. Tärkeä pala Ulvilan menestystä on kärkietenijä ja pallovarma linjapelaaja Olli Isomäki. Miesten Ykköspesiksen heinäkuun pelaaja toi kahdeksassa ottelussa 21 juoksua ja sai tililleen 44 kärkilyöntionnistumista.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää