Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelupiste maistui Jazzille

 
Taistelupiste maistui Jazzille


FC Jazz Juniorit saalisti sunnuntaina sarjapisteen Espoon Pallohongalta. Lukemiin 2-2 (2-1) päättyneen ottelun alku oli porilaisille synkkä, sillä Valmir Seferi vei kotijoukkueen johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla.

- Meidän omat hölmöilyt auttoivat vastustajaa molemmissa maaleissa. Ei ole helppo lähteä otteluun, kun heti kolisee omissa, Jazzin päävalmentaja Mikko Mannila puhisi jo toiselle peräkkäiselle tyrmäysalulle, sillä edellisellä kierroksella Ilves rokotti porilaisia yhtä lyhyessä ajassa.

Jazz ei kuitenkaan vastapalloon tulleesta iskusta pudonnut, vaan peli jatkui tasaisena. Porilaishyökkääjä Ari Qvist kaadettiin 35. peliminuutilla. Tuomitun rangaistuspotkun ampui Kai Sillanpää kohti Pallohongan maalivahtia, mutta Qvist teki irtopallosta tasoituksen.

- Qvist oli onneksi terävänä paikalla. Hän oli muutenkin energisellä pelipäällä. Pallohonka protestoi rangaistuspotkutuomiota äänekkäästi, ja pitää myöntää, ettei tilanne minunkaan mielestä täysin selvä pilkku ollut, Mannila totesi.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin Pallohongan Antti Mäkijärvi puski 2-1 –maalin Tapio Heikkilän keskityksestä.

- Selkä suoreni tasoituksen jälkeen, ja kuviteltiin taas, että kyllä tämä kävelemällä hoituu, Mannila manasi johto-osumaa.

Toisella puoliajalla Jazz haki ankarasti tasoitusta, mikä syntyikin onnistuneen vaihdon seurauksena.

- Vartti ennen loppua Jussi Leinonen otettiin kärkeen, ja siirryimme kolmen pelaajan puolustuslinjaan. Leinonen pääsikin viimeistelemään maalin edestä tasoituksen lähes välittömästi, Mannila iloitsi.

- Vaikka kokoonpano oli taas vajaa, onneksi penkiltä löytyi mies, joka pystyi kääntämään pelin kulun.

Joao Gaetti puuttui paprikapaidasta pelikiellon takia ja Ville Ulanen on loukkaantunut. Arto Heinäsuon ja Jesse Junnilan kauden näyttää sotkevan heinäkuussa alkanut asepalvelus.

Tasoituksen jälkeen Pallohonka lievästi lamaantui, ja Jazzille tarjottiin jopa voittoa. Sillanpää pääsi ottelun ollessa jo yliajalla yksin läpi, mutta hätäinen laukaus painui niukasti ohi.

- Vaikka voitto oli lopussa lähellä, olen tietyllä tapaa tyytyväinen. Tämä oli meille hyvä taistelupiste, Mannila tiivisti.

Hyvän alkukauden Kakkosessa pelannut FC Jazz-j on sarjataulukossa vankasti viidentenä. Joukkueen kausi jatkuu tulevana torstaina kuumalla paikallispelillä, kun putoamista vastaan taisteleva Rauman Pallo-Iirot isännöi porilaisia. Kotikentällään Jazz esiintyy seuraavaksi tulevana sunnuntaina, kun Ekenäs IF ja Marcelo da Silva saapuvat Porin stadionille.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää