Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPalle todella tärkeät pisteet

 
FC PoPalle todella tärkeät pisteet


FC PoPa matkusti Vuosaareen, jossa vastaan asettui sarjaa johtava FC Viikingit. Ottelulle toi oman haasteensa se, että Viikingit oli pelannut putkeen 13 ottelua ilman tappiota ja se tosiasia, että vain voitto pitäisi PoPan mukana kärkikahinoissa. PoPa venyi loistavasti ja otti todella maukkaan vierasvoiton lukemin 1-0.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan tasaista peliä, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalintekoon. PoPa siirtyi ottelussa johtoon 12 peliminuutilla, kun Samu-Petteri Mäkelän vapaapotku painui maaliin melkein 30 metristä. Viikinkien paras paikka oli puolittainen läpiajo laidasta mutta tämän tilanteen pelasti lainamiehenä maalissa ollut Mikko Kuiro. PoPallakin oli puolittainen läpiajo mutta tällä kertaa Juho Lehtonen ei onnistunut lisäämään muhkeaa maalisaldoaan. Tasainen ensimmäinen puoliaika päättyi PoPan johdossa 1-0.

Toisella puoliajalla PoPa esitteli uuden pelaajan, kun Michael Akuffu tuli Tom Melartin tilalle. PoPa hieman vetäytyi toisella puoliajalla ja antoi kotijoukkueelle pallon hallinnan mutta erikoistilanteita lukuunottamatta Viikingit ei päässyt hätyyttelemään PoPan maalia. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä enemmän kotijoukkue alkoi ottamaan riskejä, joka poiki PoPalle muutaman maukkaan vastahyökkäyksen ja Lehtonen olikin ratkaista ottelun mutta loistavan laukauksen Viikinkien maalivahti torjui upeasti. Loppuminuutit PoPa puolusti erittäin hyvin eikä Viikingit päässyt kunnollisiin maalipaikkoihin. Näin PoPa katkaisi Viikinkien hurjan putken ja otti itselleen erittäin tärkeät kolme pistettä.

PoPa oli tehnyt otteluun muutamia muutoksia ja suurimpina oli tietysti maalivahdin vaihtuminen Lauri Pirhosen pelikiellon takia. Lainamies Mikko Kuiro onnistui hyvin kovassa paikassa pitämällä nollan omassa päässä. Toinen suuri muutos oli Toni Junnilan pelaaminen oikeana puolustajana ja tässä tehtävässä Toni onnistui loistavasti. Muutenkin koko joukkue ansaitsee ottelusta kiitettävän arvosanan ja voiton arvoa lisää se tosiasia, että tappiolla Viikingit olisi karannut PoPalta tavoittamattomiin.

Teemu Vihtilä oli tyytyväinen ottelun jälkeen.

-Tämä oli meille kova testi mutta tiesimme, että omaa peliämme pelaamalla meillä on mahdollisuudet voittoon. Tilanne sarjassa on tällä hetkellä todella kutkuttava ja tämä voitto pitää nollata mahdollisimman nopeasti, sillä ensi sunnuntaina Torniossa on edessä jälleen kova taistelu kolmesta pisteestä.

Miesten Ykkönen on tällä hetkellä todella kutkuttavassa tilanteessa sillä kärjen kuusi joukkuetta on kuuden pisteen sisällä ja huomionarvoista on se, että PoPalla on kärkikuusikosta yksi ottelu vähemmän pelattuna. PoPa jatkaa vierasottelujaan viikon päästä sunnuntaina, kun Torniossa on vastassa pisteitä kipeästi tarvitseva TP-47.

Kokoonpano:
Kuiro
Junnila
Jari Vuorinen
Paulao
I.Santahuhta
Melarti ('46 Akuffu)
Dema
Vihtilä
Mäkelä ('64 Piracaia)
Sumiala ('79 Ruisniemi)
Lehtonen

Poissa kokoonpanosta:
M.Santahuhta
Janne Vuorinen
Pirhonen
Vallin
Luoma

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää