Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu välieriin pääsystä alkaa

 
Taistelu välieriin pääsystä alkaa


Panokset kasvavat ja jännitys tiivistyy, kun taistelu välieriin pääsystä naisten superpesiksessä alkaa keskiviikkona. Pesäkarhut ja Lappeenrannan Pesä-Ysit aloittavat väännöt Porissa ja neljän parhaan joukkoon pääsee kolmella voitolla.

Pesäkarhut lähtee kovaan ottelusarjaan hyvällä itseluottamuksella. Alla on runkosarjan lopusta yhdeksän peräkkäistä voittoa, joista viimeisimpänä juuri Lappeenrannan kaataminen sunnuntaina Porissa. Lisäksi porilaisilla on käytettävissään samat pelaajat kuin mitä viime aikoina on ollut, sairaslistalla kun on vain Sanni Vainio-Hynnilä. Hänenkin paluunsa vielä tämän kauden aikana on mahdollisuuksien rajoissa.

"Nyt aletaan pelata vain ja ainoastaan voitosta. Lähdemme voittamaan yksittäisiä tilanteita,vuoropareja,jaksoja ja sitä myöten tietenkin myös otteluja. Ajatuksen tulee olla tässä ja nyt, pitää elää ja toimia tässä hetkessä. Meillä on eväät voittaa Lappeenranta omilla vahvuuksillamme, tietenkin meidän tulee myös huomioida heidän parhaat puolet ja tottakai myös heikot kohdat", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa.

Pesäkarhuilla on siis kotietu ottelusarjassa Pesä-Ysejä vastaan. Sen merkitys tullee kasvamaan mitä pidemmälle ottelusarjassa edetään. "Toki jo ensimmäisessä pelissä keskiviikkona meillä on hyvä paikka ottaa luulot pois vierailtamme, pitää vaan lähteä tekemään hyviä suorituksia. Lappeenrantalaiset tietävät ettei Porista ole helppo hakea voittoa, toivottavasti myös kotiyleisömme lähtee heti alusta alkaen mukaan ja antaa meille voimakkaan tukensa ensimmäisistä suorituksista lähtien", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee. Viikonloppuna pelataan ottelusarjan seuraavat ottelut, lauantaina Lappeenrannassa ja sunnuntaina Porissa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää