Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

GFT vei futsal -kauden avauksen

 
GFT vei futsal -kauden avauksen

UEFA:n kotiturnaukseen valmistautuva Golden Futsal Team voitti PoPan Loimaalla pelatussa harjoitusottelussa lukemin 5-1 (2-0). Espoolaiset rankaisivat melkoisesti uudistunutta ja nuorentunutta porilaisjoukkue rankasti virheistä.

Peliin kokeiluryhmällä lähtenyt PoPa jaksoi haastaa mustapaidat 26 minuuttia. Tämän jälkeen hyvällä liikkeellä ja rytinällä pyörinyt espoolaismylly teki kolme maalia kolmessa minuutissa ja vei pelin.

PoPa sai kuitenkin lopussa vielä juonesta kiinni, ja lopulta 17-vuotias debytantti, Teemu Vento, huudatti satapäistä loimaalaisyleisöä namutellessaan pallon ohi Matias Sareliuksen. Tarjoilun maalin hoiti todella hyvän pelin pelannut Jarno Haanpää.

- Kokeiltiin tänään maakunnan junnuja, ja olen tyytyväinen kahden harjoituskerran jälkeiseen tulokseen, PoPan vastuuvalmentaja Ali Rantala kertoili taiston tauottua.

- Kentällä joukkueemme keski-ikä oli vain 21 vuotta, mutta silti pysyttiin liigavauhdissa. Varsinkin Sauli Reunanen ja Jone Vallin olivat hyvällä pelipäällä haastaen hallitsevat mestarit.

- Molemmat maalivahdit pelasivat loistavasti, ottaen todella hyviä koppeja. Lisäksi koko joukkueen asenne ja taistelu oli juuri sitä mitä haettiin, PoPa valmentaja Teemu Talasma näki niin ikään positiivisia asioita.

GFT:n syöttömylly pyöri hyvin, mutta ratkaisupaikoissa puuttui terävyys ensimmäisellä jaksolla. Toisella puoliajalla GFT:n Ville Spangar tykitti kahdesti Lasse Lindin tarjoilusta, joka vapautti "kotijoukkueen" pelin.

- Upeat, liigatasoa paremmat olosuhteet – 800 hengen katsomo kentän vieressä. Ei minulla kuitenkaan mitään erityisiä tutinoita ollut ottelun aikana, vaikka vastassa oli rakas seura. Vanhoja jätkiä oli niin vähän vastassa ja tasoeron tiesin olevan melko selvä, totesi PoPan ex-valmentaja ja nykyisin GFT:tä luotsaava Teemu Eskola.

- Hyökkäyspeliä päästiin kyllä hyvin treenaamaan, kun pallonhallinta oli meille ehkä 80-20, GFT:n Jani Modig komppasi. - Vähän oli hätäilyä ja malttia olisi tarvittu lisää, et kyllä tässä tekemistä riittää, UEFA Futsal Cupiin katseet kääntänyt Modig päättää.

PoPan kokoonpano:
1 Ari Bohm
3 Timo Laurila "C"
8 Sauli Reunanen
11 Teemu Vento
13 Iiro Kaisla
14 Jussi Kuuririutta
18 Jone Vallin
21 Jarno Suhonen
22 Vesa Lamminen
28 Tuomas Lahtonen
31 Matti Poskiparta
37 Jarno Haanpää
69 Keke Mäenpää

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää