Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vain voitto kelpaa

 
Vain voitto kelpaa


FC PoPa kohtaa huomenna TPV:n ja asetelmat otteluun ovat erittäin herkulliset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä. PoPa on tällä hetkellä sarjassa viidentenä viiden pisteen päässä sarjan kakkospaikkaa pitävästä AC Oulusta ja huomisesta ottelusta PoPa tarvitsee ehdottomasti voiton pysyäkseen vielä mukana kärkikamppailussa. Huominen vastustaja TPV sen sijaan tarvitsee pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa ensi kaudeksi.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli erittäin värikäs, PoPa siirtyi ottelussa johtoon 98 minuutilla Samu Ruisniemen osumalla mutta TPV tuli tasoihin, kun ottelua oli pelattu 100 minuuttia. Ottelu venyi poikkeuksellisen pitkäksi Juha Luoman loukkaantumisen takia. Joten edelliseen otteluun nojaten huomenna tullaan näkemään erittäin vaudikas ottelu, jossa molemmat joukkueet hakevat voittoa loppuun asti.

PoPan edellinen sarjaottelu sujui loistavasti, kun FC Kiisto joutui nöyrtymään Porissa peräti 6-2. Suomen Cupissa PoPalle tuli lähtö 7.kierroksella, kun FC Inter oli vahvempi 1-0 lukemin. Vaikka PoPa hävisi ottelun 1-0 niin joukkueen esitys oli hyvä ja ennakkoluuloton ja huomenna samanlaisella esityksellä PoPalla on kaikki mahdollisuudet ottaa ottelusta voitto. Tilanne on sarjassa on tällä hetkellä niin kutkuttava, että voidaan puhua, että huominen ottelu on PoPan kauden tärkein ottelu ja ainoastaan voitto kelpaa, voitolla laitettaisiin painetta AC Oulun suuntaan ja saataisiin herkulliset asetelmat ensi viikon Oulun kohtaamiseen. Tappio huomenna tietäisi melko varmuudella sitä, että sarjan kärkipaikat karkaavat PoPalta ulottumattomiin.

PoPalta puuttuvat huomisesta ottelusta varmuudella Samu Ruisniemi, jonka rannemurtuma ei vielä salli pelaamista, Juho Lehtonen, joka on maajoukkueen matkassa Viipurissa, Juha Luoma, jonka TPV-ottelussa vioittunut nilkka ei vielä kestä täyspainoista juoksua ja Janne Vuorinen, joka on loppukauden sivussa polvivamman vuoksi. Lisäksi Antti-Pekka Pihlainen ja Juha Vallin ovat loppukauden PP-70:n mukana. Sen sijaan paluun PoPaan tekee Kari-Pekka Koivunen, joka oli elokuun vuokralla FC Jazz-j:ssa.

Jari Vuorinen tiedostaa ottelun merkityksen.

- Tiedetään, että TPV ei anna tuumaakaan periksi, mistä saatiin muistutus edellisessä kohtaamisessamme, koko ottelun ajan täytyy olla tarkkana. Pelataan samalla tavalla, kuin Interiä vastaan niin meillä on kaikki mahdollisuudet voittoon. Koko joukkue tiedostaa, että huominen ottelu on todella tärkeä ja vain voitto kelpaa. Voittamalla huomenna saamme herkulliset lähtökohdat AC Oulun kohtaamiseen.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää