Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT:llä helppo ilta Vaasassa

 
FBT:llä helppo ilta Vaasassa

FBT Porin peli sujui Vaasan illassa mallikkaasti. Porilaiset eivät oikeastaan missään vaiheessa päästäneet SB Vaasaa peliin mukaan. Tosin ottelun ensimmäinen maali kirjattiin vaasalaisille, mutta se jäikin kotijoukkueen ainoaksi ensimmäisessä erässä. Tauolle lähdettäessä taululla olivat lukemat 1 - 4.

Toinen erä pelattiin lukemien valossa tasaisemmin; Vaasalle maali ja FBT:lle kaksi. Kotijoukkue ei oman yleisönsä mainiosta kannustuksesta huolimatta kuitenkaan onnistunut murtamaan FBT:n hyvin toiminutta puolustusta.

Kolmas erä oli, kuten sanonta kuuluu, pelkkä muodollisuus. Erä pelailtiin rennosti maalitilastoa kaunistellen. Ottelun loppulukemat olivat 3 - 10.

Omiin upposi siis kolme maalia, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue on puolusti hyvin. Myös tehdyt 10 maalia antavat ymmärtää, että hyökkäyksessäkin tehot olivat kohdillaan. FBT:n leirissä ei epäonnistujia ollut. Toiset tosin onnistuivat vielä paremmin kuin toiset. Puolustuksen tukipilarina hääri Jani Vettenranta. Tomi Bergendahl maalissa torjui loistavasti. Hyökkäyspäässä Janne Kujansuun hyvä vire jatkui. Myös Teemu Helin onnistui tekemään kaksi maalia. Vaasan pienehkössä kaukalossa myös tuomareiden suoritus oli kelvollinen.

FBT Porin tehopisteet:
Teemu Helin 2+0
Tony Leppijoki 1+1
Matti Vapaniemi 0+2
Janne Kujansuu 0+2
Hannu Katila 1+0
Jani Vettenranta 1+0
Teijo Vienola 1+0
Tero Haapala 1+0
Markus Maijala 1+0
Jani Sädemaa 1+0
Riku Prokki 0+1
Ville Salonen 0+1
Tomi Bergendahl 0+1
Kristo Kangas 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiBergendahl

Tomi Bergendahl

28.12.1984
Tiedot

TeemuHelin

Teemu Helin

13.6.1986
Tiedot

JanneKujansuu

Janne Kujansuu

18.7.1979
Tiedot

JaniVettenranta

Jani Vettenranta

7.2.1986
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää