Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT:llä helppo ilta Vaasassa

 
FBT:llä helppo ilta Vaasassa

FBT Porin peli sujui Vaasan illassa mallikkaasti. Porilaiset eivät oikeastaan missään vaiheessa päästäneet SB Vaasaa peliin mukaan. Tosin ottelun ensimmäinen maali kirjattiin vaasalaisille, mutta se jäikin kotijoukkueen ainoaksi ensimmäisessä erässä. Tauolle lähdettäessä taululla olivat lukemat 1 - 4.

Toinen erä pelattiin lukemien valossa tasaisemmin; Vaasalle maali ja FBT:lle kaksi. Kotijoukkue ei oman yleisönsä mainiosta kannustuksesta huolimatta kuitenkaan onnistunut murtamaan FBT:n hyvin toiminutta puolustusta.

Kolmas erä oli, kuten sanonta kuuluu, pelkkä muodollisuus. Erä pelailtiin rennosti maalitilastoa kaunistellen. Ottelun loppulukemat olivat 3 - 10.

Omiin upposi siis kolme maalia, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue on puolusti hyvin. Myös tehdyt 10 maalia antavat ymmärtää, että hyökkäyksessäkin tehot olivat kohdillaan. FBT:n leirissä ei epäonnistujia ollut. Toiset tosin onnistuivat vielä paremmin kuin toiset. Puolustuksen tukipilarina hääri Jani Vettenranta. Tomi Bergendahl maalissa torjui loistavasti. Hyökkäyspäässä Janne Kujansuun hyvä vire jatkui. Myös Teemu Helin onnistui tekemään kaksi maalia. Vaasan pienehkössä kaukalossa myös tuomareiden suoritus oli kelvollinen.

FBT Porin tehopisteet:
Teemu Helin 2+0
Tony Leppijoki 1+1
Matti Vapaniemi 0+2
Janne Kujansuu 0+2
Hannu Katila 1+0
Jani Vettenranta 1+0
Teijo Vienola 1+0
Tero Haapala 1+0
Markus Maijala 1+0
Jani Sädemaa 1+0
Riku Prokki 0+1
Ville Salonen 0+1
Tomi Bergendahl 0+1
Kristo Kangas 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiBergendahl

Tomi Bergendahl

28.12.1984
Tiedot

TeemuHelin

Teemu Helin

13.6.1986
Tiedot

JanneKujansuu

Janne Kujansuu

18.7.1979
Tiedot

JaniVettenranta

Jani Vettenranta

7.2.1986
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää