Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Blues

 
,

Iipin ennakko - Blues


Mitäs sanotte:
Nuoret, nälkäiset ja näytönhaluiset pelaajat taistelevat keskenään peliajasta. He ovat valmiita uhraamaan koko elämänsä jääkiekolle.

Uusi Blues on entistä enemmän valmentajansa Petri Matikaisen näköinen. Kasvot tämän kauden espoolaisjoukkueelle antaa TONI KÄHKÖNEN.

TÄYDELLINEN ASENNE

TONI KÄHKÖSTÄ pidetään pelaajana, jolla on taitoa ja peliälyä sekä riittävästi nopeutta. Pelaajien vahvuuksia yleensä kun arvioidaan, niin harvoin käytetään sanaa täydellinen. KÄHKÖSEN asennetta kuvaillaan TÄYDELLISEKSI - siis TÄYDELLISEKSI.

EI PETÄ

Bluesin pelaajat ovat henkisesti vahvoja. Matikainen on luonut pukuhuoneeseen ilmapiirin, joka on käsin kosketeltava. Bluesissa vierustoveri ei petä veljeään.

OHO

Blues keräsi viime kaudella runkosarjassa huikeat 100 pistettä. Matikaisen mielestä heidän voittamisen kulttuurissa on kuitenkin parantamista ja sen teeman kanssa vielä paljon tekemistä. Blues ei ole ollut vielä valmis voittamaan ”isoja” pelejä. 
Espoolaiset ovat olleet pienissä asioissa yhden askeleen jäljessä joitain muita joukkueita. Yksittäiset tilanteet, kuten purkukiekot, siniviivan ylittäminen ja nöyryys sijoittua tarvittaessa pelin alle tuntuvat välillä mitättömiltä asioilta. Fakta on silti se, että ne asiat ratkaisevat viime kädessä voittajan häviäjästä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää