Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Blues

 
,

Iipin ennakko - Blues


Mitäs sanotte:
Nuoret, nälkäiset ja näytönhaluiset pelaajat taistelevat keskenään peliajasta. He ovat valmiita uhraamaan koko elämänsä jääkiekolle.

Uusi Blues on entistä enemmän valmentajansa Petri Matikaisen näköinen. Kasvot tämän kauden espoolaisjoukkueelle antaa TONI KÄHKÖNEN.

TÄYDELLINEN ASENNE

TONI KÄHKÖSTÄ pidetään pelaajana, jolla on taitoa ja peliälyä sekä riittävästi nopeutta. Pelaajien vahvuuksia yleensä kun arvioidaan, niin harvoin käytetään sanaa täydellinen. KÄHKÖSEN asennetta kuvaillaan TÄYDELLISEKSI - siis TÄYDELLISEKSI.

EI PETÄ

Bluesin pelaajat ovat henkisesti vahvoja. Matikainen on luonut pukuhuoneeseen ilmapiirin, joka on käsin kosketeltava. Bluesissa vierustoveri ei petä veljeään.

OHO

Blues keräsi viime kaudella runkosarjassa huikeat 100 pistettä. Matikaisen mielestä heidän voittamisen kulttuurissa on kuitenkin parantamista ja sen teeman kanssa vielä paljon tekemistä. Blues ei ole ollut vielä valmis voittamaan ”isoja” pelejä. 
Espoolaiset ovat olleet pienissä asioissa yhden askeleen jäljessä joitain muita joukkueita. Yksittäiset tilanteet, kuten purkukiekot, siniviivan ylittäminen ja nöyryys sijoittua tarvittaessa pelin alle tuntuvat välillä mitättömiltä asioilta. Fakta on silti se, että ne asiat ratkaisevat viime kädessä voittajan häviäjästä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää