Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - HIFK

 
,

Iipin ennakko - HIFK


MEGATÄHTI NUMERO 64 MIKAEL GRANLUND

SUOMI (HIFK) saa pelaajan, jota on odotettu... MIKAEL GRANLUND tulee olemaan tulevaisuudessa Suomen seuratuimpia urheilijoita. 17-vuotias lahjakkuus on se jääkiekkoilija, josta media voi tehdä uusia ja taas uusia juttuja vaikka joka tunti, ja sen he tulevat tekemäänkin. Kiinnostus Granlundia kohtaan tulee olemaan ennen näkemätöntä läpi valtakunnan ja kiinnostus rikkookin raja-aitoja niin eri urheilulajeissa kuin harrastuspiireissä. Urheilu saa hänen avullaan uusia ystäviä ja jääkiekko vahvistaa asemaansa Suomen seuratuimpana urheilulajina. Nuorukaisen vertailu nuoreen Saku Koivuun on realismia - monien mielestä se jopa imartelee Koivua.

LYHYESTI:
-20-vuotisten MM-kisoissa jo 16-vuotiaana.  OULUNSALON kirkonkylän ala-asteen menestyksekäs oppilas ja koko kylän paras urheilija. Lajissa kuin lajissa. ”Tulihan sitä kaikkea kokeiltua. Futista, kaukalopalloa, pesäpalloa, tennistä, salibandya, korista, pingistä,” toteaa vaatimaton Granlund. Superjunnu, ihmelapsi, varma TOP10 NHL-varaus, kohupelaaja, sopimuskiista, oikeustoimet, timantti, ainutlaatuinen huippulahjakkuus TIEDOTUSVÄLINEILLÄ ON NYT TOSIAAN, MISTÄ KIRJOITTAA.

OHO 

Aluksi Kärpät ei maksanut palkkaa penniäkään. Kuusi hiilikuitumailaa vuodessa piti tulla vuoteen 2011. Vähän ennen siirtoa Helsinkiin yllättäen kuitenkin Kärpät vain alkoi maksamaan pelaajan tilille palkkaa ilman mitään sopimusta.

MAAILMA MUUTTUU VAI MUUTTUUKO?

Viestit ”stadista” kertovat, että punapaitojen joukkueeseen niin kuin heidän ”pyhään” pukukoppiinkin, on nykyään helppo päästä ”sinuiksi”. Siis toisin kuin valmentaja Kari Jalosen tullessa suurena tähtenä kyseiseen halliin.

Helsinkiläisten maalivahtitrion muodostavat Jani Nieminen, Jan Lundell sekä Aleksis Ahlgvist. Mestaruusveikkailut taitavatkin olla ennenaikaisia.

Ps. Arvostettu kanadalainen jääkiekkoasiantuntija aloitti muutama vuosi sitten luentonsa huippuvalmentajille: ”Jos haluat menestyä valmentajana. Hanki aluksi ERINOMAINEN MAALIVAHTI.”

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää