Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - HIFK

 
,

Iipin ennakko - HIFK


MEGATÄHTI NUMERO 64 MIKAEL GRANLUND

SUOMI (HIFK) saa pelaajan, jota on odotettu... MIKAEL GRANLUND tulee olemaan tulevaisuudessa Suomen seuratuimpia urheilijoita. 17-vuotias lahjakkuus on se jääkiekkoilija, josta media voi tehdä uusia ja taas uusia juttuja vaikka joka tunti, ja sen he tulevat tekemäänkin. Kiinnostus Granlundia kohtaan tulee olemaan ennen näkemätöntä läpi valtakunnan ja kiinnostus rikkookin raja-aitoja niin eri urheilulajeissa kuin harrastuspiireissä. Urheilu saa hänen avullaan uusia ystäviä ja jääkiekko vahvistaa asemaansa Suomen seuratuimpana urheilulajina. Nuorukaisen vertailu nuoreen Saku Koivuun on realismia - monien mielestä se jopa imartelee Koivua.

LYHYESTI:
-20-vuotisten MM-kisoissa jo 16-vuotiaana.  OULUNSALON kirkonkylän ala-asteen menestyksekäs oppilas ja koko kylän paras urheilija. Lajissa kuin lajissa. ”Tulihan sitä kaikkea kokeiltua. Futista, kaukalopalloa, pesäpalloa, tennistä, salibandya, korista, pingistä,” toteaa vaatimaton Granlund. Superjunnu, ihmelapsi, varma TOP10 NHL-varaus, kohupelaaja, sopimuskiista, oikeustoimet, timantti, ainutlaatuinen huippulahjakkuus TIEDOTUSVÄLINEILLÄ ON NYT TOSIAAN, MISTÄ KIRJOITTAA.

OHO 

Aluksi Kärpät ei maksanut palkkaa penniäkään. Kuusi hiilikuitumailaa vuodessa piti tulla vuoteen 2011. Vähän ennen siirtoa Helsinkiin yllättäen kuitenkin Kärpät vain alkoi maksamaan pelaajan tilille palkkaa ilman mitään sopimusta.

MAAILMA MUUTTUU VAI MUUTTUUKO?

Viestit ”stadista” kertovat, että punapaitojen joukkueeseen niin kuin heidän ”pyhään” pukukoppiinkin, on nykyään helppo päästä ”sinuiksi”. Siis toisin kuin valmentaja Kari Jalosen tullessa suurena tähtenä kyseiseen halliin.

Helsinkiläisten maalivahtitrion muodostavat Jani Nieminen, Jan Lundell sekä Aleksis Ahlgvist. Mestaruusveikkailut taitavatkin olla ennenaikaisia.

Ps. Arvostettu kanadalainen jääkiekkoasiantuntija aloitti muutama vuosi sitten luentonsa huippuvalmentajille: ”Jos haluat menestyä valmentajana. Hanki aluksi ERINOMAINEN MAALIVAHTI.”

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää