Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori kaatoi Woodiksen

 
FBT Pori kaatoi Woodiksen


FBT Pori kohtasi niinikään 1.divisioonaan valmistautuvan Vaasan Woodcuttersin viikonlopun aikana kahdesti. FBT sai otteluista hakemansa kaksi voittoa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tapahtui perjantaina Vaasan Botniahalliin rakennetulla salibandykentällä, jossa porilaiset nappasivat 2-6 (1-0, 0-4, 1-2) -voiton.

Lähtökohdat peliin ei ollut kyllä parhaat mahdolliset. Ensinnäkin harjoituspeli viikolla verotti kokoonpanoa aikasen lähdön vuoksi. Osittain edellisestä johtuen, valmistautuminen itse peliin jäi niinikään niukaksi.

- Alku oltiin kyllä unessa ja vastustaja sai hyviä myllyjä maalille, mutta tuurilla, taidolla ja Elon torjunnoilla selvittiin niistä, maalinmakuun päässyt puolustaja Ville Mattila kertasi tunnelmia.

Alkurynnistyksen jälkeen vastustaja rauhoittui hieman ja keskittyi puolustamaan FBT Porin pyörittäessä peliä. Onnistumisia tuli tasaisesti koko joukkueelta ja loppujenlopuksi peli kääntyi porilaisille selvin 6-2 -lukemin.

Harjoituspeleissä FBT Pori kokeili nyt ensimmäistä ns. tuplaviikonloppua.

- Näistä saa hyvin tuntumaa, mitä tuleman pitää. Varmasti pelaajien jaloissa painaa, mutta niin kuuluukin. Sunnuntain ottelu oli hyvä esimerkki, kun väsymys alkaa painamaan niin hermokontrollia on vaikea pitää. Mielestäni siinä kuitenkin näkyi selvästi meidän ja nyt vaasalaisten ero, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen analysoi.

- Itse peleissä saatiin jälleen testattua erilaisia kokoonpanoja. Perjantaina näkyvimmän roolin otti viisikko, Tikka- Vahtera- Salonen- Ruohonen- Vienola. Sunnuntaina toiseen erään saakka pelannut hyökkäys kolmikko Boelius - Läntinen T- Tikka oli hyvinkin pirteä. Lisäksi on mainittava koko puolustus päämme, joka toimi hienosti. Kaikki kolme maalivahtia pääsivät pelaamaan, ja ottivat kyllä kaikki mitkä oli otettavissakin, Läntinen nosti esiin.

- Hyökkäyspäähän kaipaisin vielä hieman huolellisuutta. Lievä tehottomuus häiritsee, mutta uskon että sekin palautuu kun kauden alkaessa kevennämme voimaharjoittelua.

Sunnuntain kohtaaminen tarjosi mukavasti vastinetta rahoille, FBT Porin latoessa peräti 5 ylivoimamaalia. Ottelu oli FBT Porin ensi esiintyminen kotikentällä ja jälleen ottelun alku eteni sekavissa merkeissä. Tunteet olivat, puolin ja toisin, koko ottelun pinnassa. Tunteiden purkautuminen näkyi etenkin runsaissa jäähyminuuteissa. Pelin edetessä ottelu tuntui jopa karkaavan käsistä ja nahisteluilta ei vältytty. Onneksi suuremmilta ylilyönneiltä kuitenkin vältyttiin. Lopulta tulostaululla komeili FBT Porin 6-3 voittolukemat.

- Ei varmasti parasta peliä mitä joukkue osaa, mutta ainakin tapahtumia riitti, Mattila kuittaa.

- Olemme nyt kohdanneet viisi tulevan kauden vastustajaa, ja pitää kyllä antaa tunnustusta myös vastustajille. Helppoja pelejä ei tule olemaan, koko 60 min on pysyttävä vireänä. Uskon kuitenkin, että täydellisellä sitoutumisella ja kovalla työnteolla saamme sarjassa paljon hyvää aikaiseksi, Läntinen päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää