Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori kaatoi Woodiksen

 
FBT Pori kaatoi Woodiksen


FBT Pori kohtasi niinikään 1.divisioonaan valmistautuvan Vaasan Woodcuttersin viikonlopun aikana kahdesti. FBT sai otteluista hakemansa kaksi voittoa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tapahtui perjantaina Vaasan Botniahalliin rakennetulla salibandykentällä, jossa porilaiset nappasivat 2-6 (1-0, 0-4, 1-2) -voiton.

Lähtökohdat peliin ei ollut kyllä parhaat mahdolliset. Ensinnäkin harjoituspeli viikolla verotti kokoonpanoa aikasen lähdön vuoksi. Osittain edellisestä johtuen, valmistautuminen itse peliin jäi niinikään niukaksi.

- Alku oltiin kyllä unessa ja vastustaja sai hyviä myllyjä maalille, mutta tuurilla, taidolla ja Elon torjunnoilla selvittiin niistä, maalinmakuun päässyt puolustaja Ville Mattila kertasi tunnelmia.

Alkurynnistyksen jälkeen vastustaja rauhoittui hieman ja keskittyi puolustamaan FBT Porin pyörittäessä peliä. Onnistumisia tuli tasaisesti koko joukkueelta ja loppujenlopuksi peli kääntyi porilaisille selvin 6-2 -lukemin.

Harjoituspeleissä FBT Pori kokeili nyt ensimmäistä ns. tuplaviikonloppua.

- Näistä saa hyvin tuntumaa, mitä tuleman pitää. Varmasti pelaajien jaloissa painaa, mutta niin kuuluukin. Sunnuntain ottelu oli hyvä esimerkki, kun väsymys alkaa painamaan niin hermokontrollia on vaikea pitää. Mielestäni siinä kuitenkin näkyi selvästi meidän ja nyt vaasalaisten ero, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen analysoi.

- Itse peleissä saatiin jälleen testattua erilaisia kokoonpanoja. Perjantaina näkyvimmän roolin otti viisikko, Tikka- Vahtera- Salonen- Ruohonen- Vienola. Sunnuntaina toiseen erään saakka pelannut hyökkäys kolmikko Boelius - Läntinen T- Tikka oli hyvinkin pirteä. Lisäksi on mainittava koko puolustus päämme, joka toimi hienosti. Kaikki kolme maalivahtia pääsivät pelaamaan, ja ottivat kyllä kaikki mitkä oli otettavissakin, Läntinen nosti esiin.

- Hyökkäyspäähän kaipaisin vielä hieman huolellisuutta. Lievä tehottomuus häiritsee, mutta uskon että sekin palautuu kun kauden alkaessa kevennämme voimaharjoittelua.

Sunnuntain kohtaaminen tarjosi mukavasti vastinetta rahoille, FBT Porin latoessa peräti 5 ylivoimamaalia. Ottelu oli FBT Porin ensi esiintyminen kotikentällä ja jälleen ottelun alku eteni sekavissa merkeissä. Tunteet olivat, puolin ja toisin, koko ottelun pinnassa. Tunteiden purkautuminen näkyi etenkin runsaissa jäähyminuuteissa. Pelin edetessä ottelu tuntui jopa karkaavan käsistä ja nahisteluilta ei vältytty. Onneksi suuremmilta ylilyönneiltä kuitenkin vältyttiin. Lopulta tulostaululla komeili FBT Porin 6-3 voittolukemat.

- Ei varmasti parasta peliä mitä joukkue osaa, mutta ainakin tapahtumia riitti, Mattila kuittaa.

- Olemme nyt kohdanneet viisi tulevan kauden vastustajaa, ja pitää kyllä antaa tunnustusta myös vastustajille. Helppoja pelejä ei tule olemaan, koko 60 min on pysyttävä vireänä. Uskon kuitenkin, että täydellisellä sitoutumisella ja kovalla työnteolla saamme sarjassa paljon hyvää aikaiseksi, Läntinen päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää