Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - HPK

 
Iipin ennakko - HPK


TAAS HASSUTTELEE HOOPEEKOO?

SM-LIIGAN PARAS VALMENTAJA


Jukka Rautakorpea monet pitävät SM-liigan parhaana valmentajana. Silloin, kun valmentajalla on ”kaikki” pelissä, joutuu hän aluksi monien asioiden kanssa ”painimaan ”. Yksi tärkeimmistä asioista on saada seuran johtohenkilöiden tuki ja sitä kautta ennen kaikkea saada aikaa vaativalle projektille. Tapparassa Rautakorpi pystyi dominoimaan seuran johdon OIKEASTI tukemaan valmentajaa ja sitä kautta joukkuetta mestaruuteen 2003. Rautakorpi vaatii valmentajana myös tiimiltään ja taustahenkilöiltä 100 % asennetta ja sitoutumista. Rautakorpi käyttää mestarijoukkuetta rakentaessaan samoja metodeja kuin kuuluisa kanadalainen jääkiekkopsykologi Wayne Halliwell. Projektista käytetään nimeä ” Farmin laki ”  - yksiselitteisesti.

” FARMIN LAKI ”
- valmista maaperä
- kylvä siemenet
- viljele – kehitä/kasvata
-  kitke (rikkaruohot)
- korjaa sato
Ps. Kovan luokan apuvalmentaja Timo Lehkonen ei nyt ole valmennustiimissä

KOVA KAKSIKKO

Menestyvä joukkue tarvitsee hyvän maalivahdin - TEEMU LASSILA täyttää tämän ”ruudun” erinomaisesti. Vastaavasti MIKKO MÄENPÄÄ on SM- liigan parhaita ylivoimapuolustajia.

VAUHTIA LISÄÄ  + BONUS

Uudet liukkaat hyökkääjät Jyrki Louhi, Niko Nieminen ja Miikka Männikkö tuovat varsinkin Ritarihalliin taas tunnetta ja meteliä. Lisäksi bonuksena tulee vastustajille rangaistuksia, kun ”pörrääjät” ”kalastelevat” jäähyjä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


 


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää