Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - HPK

 
Iipin ennakko - HPK


TAAS HASSUTTELEE HOOPEEKOO?

SM-LIIGAN PARAS VALMENTAJA


Jukka Rautakorpea monet pitävät SM-liigan parhaana valmentajana. Silloin, kun valmentajalla on ”kaikki” pelissä, joutuu hän aluksi monien asioiden kanssa ”painimaan ”. Yksi tärkeimmistä asioista on saada seuran johtohenkilöiden tuki ja sitä kautta ennen kaikkea saada aikaa vaativalle projektille. Tapparassa Rautakorpi pystyi dominoimaan seuran johdon OIKEASTI tukemaan valmentajaa ja sitä kautta joukkuetta mestaruuteen 2003. Rautakorpi vaatii valmentajana myös tiimiltään ja taustahenkilöiltä 100 % asennetta ja sitoutumista. Rautakorpi käyttää mestarijoukkuetta rakentaessaan samoja metodeja kuin kuuluisa kanadalainen jääkiekkopsykologi Wayne Halliwell. Projektista käytetään nimeä ” Farmin laki ”  - yksiselitteisesti.

” FARMIN LAKI ”
- valmista maaperä
- kylvä siemenet
- viljele – kehitä/kasvata
-  kitke (rikkaruohot)
- korjaa sato
Ps. Kovan luokan apuvalmentaja Timo Lehkonen ei nyt ole valmennustiimissä

KOVA KAKSIKKO

Menestyvä joukkue tarvitsee hyvän maalivahdin - TEEMU LASSILA täyttää tämän ”ruudun” erinomaisesti. Vastaavasti MIKKO MÄENPÄÄ on SM- liigan parhaita ylivoimapuolustajia.

VAUHTIA LISÄÄ  + BONUS

Uudet liukkaat hyökkääjät Jyrki Louhi, Niko Nieminen ja Miikka Männikkö tuovat varsinkin Ritarihalliin taas tunnetta ja meteliä. Lisäksi bonuksena tulee vastustajille rangaistuksia, kun ”pörrääjät” ”kalastelevat” jäähyjä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


 


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää