Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - HPK

 
Iipin ennakko - HPK


TAAS HASSUTTELEE HOOPEEKOO?

SM-LIIGAN PARAS VALMENTAJA


Jukka Rautakorpea monet pitävät SM-liigan parhaana valmentajana. Silloin, kun valmentajalla on ”kaikki” pelissä, joutuu hän aluksi monien asioiden kanssa ”painimaan ”. Yksi tärkeimmistä asioista on saada seuran johtohenkilöiden tuki ja sitä kautta ennen kaikkea saada aikaa vaativalle projektille. Tapparassa Rautakorpi pystyi dominoimaan seuran johdon OIKEASTI tukemaan valmentajaa ja sitä kautta joukkuetta mestaruuteen 2003. Rautakorpi vaatii valmentajana myös tiimiltään ja taustahenkilöiltä 100 % asennetta ja sitoutumista. Rautakorpi käyttää mestarijoukkuetta rakentaessaan samoja metodeja kuin kuuluisa kanadalainen jääkiekkopsykologi Wayne Halliwell. Projektista käytetään nimeä ” Farmin laki ”  - yksiselitteisesti.

” FARMIN LAKI ”
- valmista maaperä
- kylvä siemenet
- viljele – kehitä/kasvata
-  kitke (rikkaruohot)
- korjaa sato
Ps. Kovan luokan apuvalmentaja Timo Lehkonen ei nyt ole valmennustiimissä

KOVA KAKSIKKO

Menestyvä joukkue tarvitsee hyvän maalivahdin - TEEMU LASSILA täyttää tämän ”ruudun” erinomaisesti. Vastaavasti MIKKO MÄENPÄÄ on SM- liigan parhaita ylivoimapuolustajia.

VAUHTIA LISÄÄ  + BONUS

Uudet liukkaat hyökkääjät Jyrki Louhi, Niko Nieminen ja Miikka Männikkö tuovat varsinkin Ritarihalliin taas tunnetta ja meteliä. Lisäksi bonuksena tulee vastustajille rangaistuksia, kun ”pörrääjät” ”kalastelevat” jäähyjä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


 


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää