Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Ilves

 
Iipin ennakko - Ilves

ILVES

Ilveksessä vaihtuvuus on ollut kovaa. Yhdeksän liigapelaajaa lähti ja  kahdeksan tuli. Kovinta tulijaa Colby Genowayta joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan. Valmentajiakin on vaihtunut aina päävalmentajaa myöten. Heikki Mälkiä tosin on ennenkin luotsannut ja vielä menestyksekkäästikin ”Ipaa”.

PRONSSIA 2000 - 2001

Vaativana pidettyä valmentaja”velmu” Mälkiä pystyy kyllä saamaan joukkueesta kaiken irti. SM-liigakaudella 2000-2001 Ilves venyi yllättäen Mälkiän komennossa pronssille. Aikamoisia taikatemppuja pitää nyt kyllä tehdä, että mitalipeleihin tällä kertaa yllettäisiin.

Ilveksen maalin suulle palasi Juha Pitkämäki. SM-liigakaudella 2003 – 2004 Pitkämäen käyttämät valtavat housut herättivät huomiota jääkiekkoväessä. Silloin erään hävityn pelin jälkeen silloinen HIFK-valmentaja Hannu Aravirta sanoi hermostuksissaan, että hävittiin Pitkämäen käyttämiin ”Onni-klovni”-housuihin. (Aikoinaan lasten televisio-ohjelmassa Sirkus Papukaija oli sirkuspelle Onni-klovni, jolla oli valtavat housut)

16 viiriä

Perinteet velvoittavat Ilvestä joka vuosi tavoittelemaan mitaleita ja mestaruutta. Hakametsän jäähallin katossa olevat 16 mestaruusviiriä vaativat jo sitä.

RAIPEN temput

Ilveksen kannattajille riitti menneinä vuosina mustamakkara ja Raimo Helmisen upeat suoritukset vaikka sarjapisteitä ei aina tullutkaan. Sopiikin nyt odottaa, koska vastaavanlainen supertähti Ilvekseen syntyy. Vielä muutama vuosi Tammelan Torin mustamakkarakioskien edessä kuluu aikaa Raipen temppuja muistellessa - mutta ei loputtomiin.

MARKUS SEIKOLA

Puolustaja SEIKOLA on SM-liigan tähtipuolustaja, jonka varaan on kyllä hyvä rakentaa kova ykköskenttä. Colby Genowayen saapuminen loppusyksystä vahvistaa Ilvestä vielä merkittävästi.

TUPSUKORVAT

Tupsukorvat ovat aina liikkuneet lujaa ja se kulttuuri tulee varmasti jatkumaan.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää