Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Ilves

 
Iipin ennakko - Ilves

ILVES

Ilveksessä vaihtuvuus on ollut kovaa. Yhdeksän liigapelaajaa lähti ja  kahdeksan tuli. Kovinta tulijaa Colby Genowayta joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan. Valmentajiakin on vaihtunut aina päävalmentajaa myöten. Heikki Mälkiä tosin on ennenkin luotsannut ja vielä menestyksekkäästikin ”Ipaa”.

PRONSSIA 2000 - 2001

Vaativana pidettyä valmentaja”velmu” Mälkiä pystyy kyllä saamaan joukkueesta kaiken irti. SM-liigakaudella 2000-2001 Ilves venyi yllättäen Mälkiän komennossa pronssille. Aikamoisia taikatemppuja pitää nyt kyllä tehdä, että mitalipeleihin tällä kertaa yllettäisiin.

Ilveksen maalin suulle palasi Juha Pitkämäki. SM-liigakaudella 2003 – 2004 Pitkämäen käyttämät valtavat housut herättivät huomiota jääkiekkoväessä. Silloin erään hävityn pelin jälkeen silloinen HIFK-valmentaja Hannu Aravirta sanoi hermostuksissaan, että hävittiin Pitkämäen käyttämiin ”Onni-klovni”-housuihin. (Aikoinaan lasten televisio-ohjelmassa Sirkus Papukaija oli sirkuspelle Onni-klovni, jolla oli valtavat housut)

16 viiriä

Perinteet velvoittavat Ilvestä joka vuosi tavoittelemaan mitaleita ja mestaruutta. Hakametsän jäähallin katossa olevat 16 mestaruusviiriä vaativat jo sitä.

RAIPEN temput

Ilveksen kannattajille riitti menneinä vuosina mustamakkara ja Raimo Helmisen upeat suoritukset vaikka sarjapisteitä ei aina tullutkaan. Sopiikin nyt odottaa, koska vastaavanlainen supertähti Ilvekseen syntyy. Vielä muutama vuosi Tammelan Torin mustamakkarakioskien edessä kuluu aikaa Raipen temppuja muistellessa - mutta ei loputtomiin.

MARKUS SEIKOLA

Puolustaja SEIKOLA on SM-liigan tähtipuolustaja, jonka varaan on kyllä hyvä rakentaa kova ykköskenttä. Colby Genowayen saapuminen loppusyksystä vahvistaa Ilvestä vielä merkittävästi.

TUPSUKORVAT

Tupsukorvat ovat aina liikkuneet lujaa ja se kulttuuri tulee varmasti jatkumaan.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää