Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Ilves

 
Iipin ennakko - Ilves

ILVES

Ilveksessä vaihtuvuus on ollut kovaa. Yhdeksän liigapelaajaa lähti ja  kahdeksan tuli. Kovinta tulijaa Colby Genowayta joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan. Valmentajiakin on vaihtunut aina päävalmentajaa myöten. Heikki Mälkiä tosin on ennenkin luotsannut ja vielä menestyksekkäästikin ”Ipaa”.

PRONSSIA 2000 - 2001

Vaativana pidettyä valmentaja”velmu” Mälkiä pystyy kyllä saamaan joukkueesta kaiken irti. SM-liigakaudella 2000-2001 Ilves venyi yllättäen Mälkiän komennossa pronssille. Aikamoisia taikatemppuja pitää nyt kyllä tehdä, että mitalipeleihin tällä kertaa yllettäisiin.

Ilveksen maalin suulle palasi Juha Pitkämäki. SM-liigakaudella 2003 – 2004 Pitkämäen käyttämät valtavat housut herättivät huomiota jääkiekkoväessä. Silloin erään hävityn pelin jälkeen silloinen HIFK-valmentaja Hannu Aravirta sanoi hermostuksissaan, että hävittiin Pitkämäen käyttämiin ”Onni-klovni”-housuihin. (Aikoinaan lasten televisio-ohjelmassa Sirkus Papukaija oli sirkuspelle Onni-klovni, jolla oli valtavat housut)

16 viiriä

Perinteet velvoittavat Ilvestä joka vuosi tavoittelemaan mitaleita ja mestaruutta. Hakametsän jäähallin katossa olevat 16 mestaruusviiriä vaativat jo sitä.

RAIPEN temput

Ilveksen kannattajille riitti menneinä vuosina mustamakkara ja Raimo Helmisen upeat suoritukset vaikka sarjapisteitä ei aina tullutkaan. Sopiikin nyt odottaa, koska vastaavanlainen supertähti Ilvekseen syntyy. Vielä muutama vuosi Tammelan Torin mustamakkarakioskien edessä kuluu aikaa Raipen temppuja muistellessa - mutta ei loputtomiin.

MARKUS SEIKOLA

Puolustaja SEIKOLA on SM-liigan tähtipuolustaja, jonka varaan on kyllä hyvä rakentaa kova ykköskenttä. Colby Genowayen saapuminen loppusyksystä vahvistaa Ilvestä vielä merkittävästi.

TUPSUKORVAT

Tupsukorvat ovat aina liikkuneet lujaa ja se kulttuuri tulee varmasti jatkumaan.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää