Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut teki merkittäviä jatkosopimuksia

 
Pesäkarhut teki merkittäviä jatkosopimuksia


Kaisa Kärkkäinen ja Emmi Viitala jatkavat Porin Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueessa. Molemmat pelaajat kuuluivat kauden 2009 pronssijoukkueen avainpelaajiin niin sisäpelissä kuin ulkokentälläkin. Sekä Viitalan että Kärkkäisen sopimukset ovat yksivuotisia. Viitalalle päättynyt kausi oli Porissa ensimmäinen, Kärkkäinen on pelannut Pesäkarhuissa jo kuusi kautta saavuttaen vuosien aikana kaksi hopeista ja kolme pronssista mitalia naisten superpesiksessä.

Sami-Petteri Kivimäki jatkaa Pesäkarhujen pelinjohtajana ja päävalmentajana vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Hänelle päättynyt pronssikausi oli ensimmäinen pelinjohtajana naisten superpesiksessä.  "Meillä oli jo alunperin optio myös toisesta kaudesta ja kun seura ilmoitti olevansa halukas jatkamaan, oli myös minun lopulta helppo tehdä ratkaisuni jatkosta Pesäkarhuissa. Nyt saavutettu pronssi oli hyvä saavutus, mutta jätti myös toisaalta paljon nälkää ja tehtävää ensi kaudelle.

Pesäkarhuissa on ollut hieno toimia, seurassa on tekemisen meininkiä ja yleisöä kotiotteluissa riittää todella kiitettävästi", erittäin motivoitunut Kivimäki kertoo. Myös Petri Kaijansinkko jatkaa Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen valmennusjohdossa toisena pelinjohtajana ja lajivalmentajana. Lisäksi Kaijansinkko astaa laajemmaltikin Pesäkarhujen urheilutoiminnasta ja superpesisjoukkueen rakentamisesta kaudelle 2010. Jo kuusi vuotta porilaisseurassa viihtyneen Kaijansinkon työsopimuksen kesto on mallia toistaiseksi.  "Olemme hyvässä vauhdissa ensi kauden joukkueen kokoamisessa. Muutoksia ryhmään on tulossa, mutta tavoitteet eivät tule muuttumaan.

Tulemme rakentamaan mitaleille kykenevän joukkueen, tämän hetken taloussuhdanteet rakennustyössä kuitenkin huomioiden. Kultaista mitalia tunnutaan meiltä kovasti kaivattavan, siihen realistisesti pystyvää joukkuetta yritämme nytkin tehdä. Samanaikaisesti pyrimme toki ajamaan sisään naisten superpesikseen omia nuoria pelaajiamme, kuten olemme tehneet jo usean vuoden ajan", Kaijansinkko toteaa.
Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen ja b-tyttöjen nopeusvalmennuksesta vastaa jatkossakin Harri Kivelä, hänen sopimuksensa on yksivuotinen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää