Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - JYP

 
Iipin ennakko - JYP


MESTARIT KESKI-SUOMESTA: JYP

JARKKO IMMONEN

Jyväskyläläisiä koskevissa kausiennakoissa on enimmäkseen ollut keskustelun aiheena, kuka korvaa JARKKO IMMOSEN  ja johtaa ”Jyppiä” ”Hippoksella”.

MUUTOKSET PIENIÄ

Jyväskyläläisten kokoonpano on lähes samanlainen kuin viime kaudella. Merkittävä lähtijä on kuitenkin Immosen lisäksi viime kaudella erinomaisesti puolustanut VILLE MÄNTYMAA, joka siirtyi ulkomaille ja Ruotsin pääsarjan Frölundaan.

NÄYTÖN PAIKKA

Mestarivalmentaja Risto Dufvalla joukkoineen on nyt oiva tilaisuus näyttää, mistä Jyppi on tehty. Joukkue on täynnä tuoreita Suomen mestareita ja varmasti näyttämisen halua on siinä suhteessa, että parin pelaajan lähteminen ei vaikuta lopulliseen tulokseen niin paljon kuin annetaan ymmärtää. Uskoa sopiikin, että kovaan työhön sitoutunut jyväskyläläisjoukkue tuleekin taistelemaan mestaruuden uusimiseksi ”kynsin hampain”.

YLIVERTAINEN

Jyp tulee tulevanakin vuotena olemaan mitalipeleissä YLIVERTAINEN kaukalon ulkopuolisten asioiden hoitamisen vuoksi. Monipuolinen oheisharjoittelu, ravintoasiat, henkinen valmennus ja lihashuolto ovat aina olleet Jypin tavaramerkki niin kuin PEPE-lakritsan lahjoittaminen vierasjoukkueille.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää