Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - JYP

 
Iipin ennakko - JYP


MESTARIT KESKI-SUOMESTA: JYP

JARKKO IMMONEN

Jyväskyläläisiä koskevissa kausiennakoissa on enimmäkseen ollut keskustelun aiheena, kuka korvaa JARKKO IMMOSEN  ja johtaa ”Jyppiä” ”Hippoksella”.

MUUTOKSET PIENIÄ

Jyväskyläläisten kokoonpano on lähes samanlainen kuin viime kaudella. Merkittävä lähtijä on kuitenkin Immosen lisäksi viime kaudella erinomaisesti puolustanut VILLE MÄNTYMAA, joka siirtyi ulkomaille ja Ruotsin pääsarjan Frölundaan.

NÄYTÖN PAIKKA

Mestarivalmentaja Risto Dufvalla joukkoineen on nyt oiva tilaisuus näyttää, mistä Jyppi on tehty. Joukkue on täynnä tuoreita Suomen mestareita ja varmasti näyttämisen halua on siinä suhteessa, että parin pelaajan lähteminen ei vaikuta lopulliseen tulokseen niin paljon kuin annetaan ymmärtää. Uskoa sopiikin, että kovaan työhön sitoutunut jyväskyläläisjoukkue tuleekin taistelemaan mestaruuden uusimiseksi ”kynsin hampain”.

YLIVERTAINEN

Jyp tulee tulevanakin vuotena olemaan mitalipeleissä YLIVERTAINEN kaukalon ulkopuolisten asioiden hoitamisen vuoksi. Monipuolinen oheisharjoittelu, ravintoasiat, henkinen valmennus ja lihashuolto ovat aina olleet Jypin tavaramerkki niin kuin PEPE-lakritsan lahjoittaminen vierasjoukkueille.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää