Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - KalPa

 
Iipin ennakko - KalPa


KALPA taas mitaleille?

HYVÄ OLO

Seuratessa Kalpan edesottamuksia SM-liigassa ja seuran toiminnan kehittymistä sekä kannattajien innokkuutta tulee pelkästään hyvä olo.

Kuopiossa kaikki näyttävät ”puhaltavan” yhteen hiileen. Kateellisuus näyttää olevan kaukana Niiralan ”Montusta” eikä myöskään ole entisiä ”staroja” hämmentämässä taustalla. Ei siis ole ihme, että joukkueen peli vaan paranee päivä päivältä.

PELIVÄLINE ON VALLAN VÄLINE

Valmentaja PEKKA VIRTA on näyttänyt monelle epäilijälle olevansa kovan luokan valmentaja ja tuonut SUOMI-kiekkoon jopa ”mullistuksia”. EI voi olla vertaamatta kuopiolaisten kiekon hallintaa kaikkien palloiluihmisten tuntemaan ”naatitaan, naatitaan, ei laakaista” -hokemaan.

JÄRKEVÄT HANKINNAT

Tommi Miettinen, Ari Ahonen ja Adam Andersson tulevat Kuopioon Ruotsista sekä Kalle Kerman Jokereista. Rahaakaan ei olla säästelty näissä täsmähankinnoissa, sen todistaa jo mistä seuroista pelurit ovat Kuopioon tulleet.

JYP motivoi

Sähköä on aina ilmassa, kun Kalpa ja Jyp kohtaavat. Joukkueiden kohtaamisista on muodostunut todellisia ”klassikoita” - urheiluviihdettä parhaimmillaan.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää