Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkera tasapeli

 
Katkera tasapeli

FC PoPa kohtasi vieraissa FC Hämeenlinnan ja joutui tyytymään tasapeliin, kun kotijoukkue tasoitti erotuomarin antamalla lisäajalla.

PoPa oli selvästi sisuuntunut viime lauantain KPV-ottelusta, sillä joukkue aloitti ottelun todella väkevästi ja siirtyikin 8 minuutilla johtoon, kun Toni Junnila keskitti maalin eteen Juho Lehtoselle, joka laukoi PoPan varmasti johtoon, maali oli Juhon kauden kahdestoista. PoPa hallitsi selkeästi ensimmäistä puoliaikaa mutta kunnolliset maalipaikat jäivät puuttumaan viimeisen syötön ollessa melkein järjestään heikko. PoPalla oli loistava tilaisuus siirtyä kahden maalin karkumatkalle mutta Teemu Vihtilän keskitys Antti Sumialalle ei tuonut toivottua tulosta, maalivahti pystyi torjumaan Sumialan laukauksen. Kun odoteltiin ensimmäisen puoliajan päättymistä iski kotijoukkue, Jaakko Juuti syötti maalin eteen Pekka Sihvolalle, joka laukoi taukotilanteeksi 1-1.

Toinen puoliaika alkoi PoPan kannalta loistavasti, kun 49 minuutilla Samu-Petteri Mäkelä laukoi ruuhkasta PoPan uudelleen johtoon. Toinen puoliaika oli toisinto ensimmäisestä puoliajasta, PoPa piti palloa ja FC Hämeenlinna joutui keskittymään puolustamiseen ja kyttäämään vastahyökkäyksiä. Vaikka PoPa selvästi hallitsi kenttätapahtumia niin todelliset maalipaikat jäivät vähiin, kertaalleen PoPan kolmas maali oli lähellä mutta sivuvaparista puskemaan päässeen Jari Vuorisen pusku suuntautui niukasti ohi maalin. FC Hämeenlinna tasoitti ensimmäisellä puoliajalla lisäajalla ja jatkoi trendiä myös toisella puoliajalla, laidalta tullut keskitys päätyi Olli Lehtimäelle, joka puski pallon varmasti verkkoon. Tämän jälkeen ehdittiin aloittaa peli ja tuomari vihelsi pelin päättyneeksi. Näin selvästä hallinasta huolimatta PoPan oli tyytyminen pistejakoon.

Teemu Vihtilä oli harmissaan puoliaikojen lopusta.

- Pelattiin tänään hyvä peli, pallo liikkui hyvin mieheltä toiselle mutta todelliset maalipaikat jäivät uupumaan. Vastustaja pääsi iskemään molempien puoliaikojen lopussa ja tämän takia jouduttiin tyytymään tasapeliin, mikä ei meitä tyydytä. Kaksi ottelua on vielä jäljellä ja tavoitteena on ottaa kuusi pistettä ja varmistaa ainakin sarjan neljäs sija.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää