Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians jyräsi ohi

 
Indians jyräsi ohi


3.10.2009 n. klo 17.00-19.00 sai Porissa salibandyn ykkösdivarikasteen 15 uutta pelaajaa. Ensimmäisessä vaihdossa tuli heti paha tilanne omalle maalille, mutta maalivahti Kalle Salmi piti huolen siitä, että ottelua päästiin jatkamaan tasanumeroista. Ensimmäisessä erässä Indians tyytyi kyttäämään ja karvasi pääosin vain yhdellä miehellä. Tässä vaiheessa myös SBS:n pallollinen peli pysyi jotenkin hallussa ja pakit pääsivät yrittämään pelin avaamista. Pääosin pallohallinta oli kuitenki vierailla ja kotijoukkue "sai" harjoitella puolustamista, joka toimikin varsin mallikkaasti. Omassa päässä ei ollut isoa hätää muutamaa yksittäistä nukahdusta lukuunottamatta ja paketti pysyi sovitusti kasassa.
Vajaa 14 minuuttia oli pelattu, kun Juuso Virta yllätti Indians-vahdin etukulmasta luoden uskoa omaan joukkueeseen. Puolitoista minuuttia myöhemmin yksi erän nukahduksista johti Indiansin tasoitukseen. 1-1 numeroissa erätauolle rauhoittelemaan jo hiukan sekoamassa ollutta peliä.

Toisessa erässä Indians alkoi odotetusti tulla hieman kovemmin päälle ja kotijoukkueen peli meni puskemiseksi. Pelaajien maltti ja usko ei riittänyt edes yrittämään sovittuja juttuja. 7 ja 10 minuutin kohdilla tehdyt maalit johtivat aikalisään, jolla yritettiin vielä saada porukkaa kasaan. 7 minuuttia sitä taas kesti ja vaikka välissä pelattiin yksi 2 minuutin ylivoimakin, meni Indians jo 1-5 johtoon. 11 sekuntia ennen erätaukoa Jari Jokinen kavensi taukotilanteeksi 2-5.

Päätöserä olikin enää Indiansin maalintekoharjoittelua. SBS:n pelaajien henkilökohtaisten virheiden määrä kasvoi koko ajan ja kuvaan astui vielä väsymyskin, joten homma oli paketissa jo hyvissä ajoin. Jan-Henrik Holmlund teki vielä kavennuksen, mutta se oli enää vain kosmetiikkaa tämän ottelun kannalta. Noin kahdeksan minuuttia oli pelattu kolmatta erää, kun jalkakrampit pakottivat maalivahdin vaihtoon. Pelin oltua jo ratkennut olisi maalivahti vaihdettu joka tapauksessa pian, mutta nyt oli jo pakkokin. Kimmo Lundgren pelasi ihan kelpo debyytin myöskin, vaikka maaliluvuista moista ei voisikaan uskoa.

Valmentajan kommentit:
- Varsinaisesti pallolliseen peliin kykeni ajoittain vain ykköskenttä. Muu porukka taisteli pitkään ihan hyvin, mutta materiaalin vähyys pakotti osan pelaajista liian isoon rooliin ihan peliajallisestikin. Mukana on kuitenkin pelaajia, jotka joko eivät olleet kesällä vielä ringissä tai kesäharjoittelu meni pieleen. Nyt on suurimmalla osalla divaridebyytti takana, joten ainakaan ei tarvitse jännittää sitä. Pelissä oli ihan hyviäkin asioita. Seuraavassa pelissä pitää jokaisen pelaajan lähteä nostamaan oman pelaamisen tasoa ja joukkueena pystyä pelaamaan oman pään peliä tiiviisti koko 60 minuuttia.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää