Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maiju Hirvonen jatkaa Nice Futiksessa

 
Maiju Hirvonen jatkaa Nice Futiksessa


Nice Futis ja Maiju Hirvonen ovat sopineet kautta 2010 koskevan jatkosopimuksen.  18-vuotias Maiju Hirvonen on pelannut Nice Futiksessa erinomaisen kauden. Heinäkuussa pelatuissa alle 23 vuotiaiden avoimessa pohjoimaiden mestaruusturnauksessa nousi Hirvonen Suomen maajoukkueen parhaimmistoon. Hyvät otteet Liigassa ja nuorten maaotteluissa palkittiin valinnalla naisten EM-kisajoukkueeseen.

Olen erittäin iloinen siitä, että Maiju on halukas jatkamaan meillä sillä tiedän Nicen olleen kovassa seurassa sen suhteen mitkä muut seurat Maijun halusivat riveihinsä ensi kaudeksi.  Sen lisäksi, että saamme nauttia Maijun esityksistä Nicen riveissä ensi kaudella, on tämä myös merkittävä imago voitto koko seuralle.  Uskonkin, että voimme lähitulevaisuudessa ilmoittaa uusien nuorien lahjakkuuksien Niceen siirtymisestä.

Seura nostaa talviharjoitusryhmäänsä kahdeksan omaa  -94 syntynyttä junioriaan. Seurassa on asetettu tavoitteeksi projekti 2012, jonka ansiosta seura toivoo saavansa jatkossa enenevässä määrin omia junioreitaan liigapelaajiksi. "Pitkän hapuilevan jakson jälkeen, olemme pystyneet yhteistuumin asettamaan junioripuolella selkeät tavoitteet ja porukka on sitoutunut niihin. Seura sai reservijoukkueensa nostettua kakkosdivisioonaan ja sen ansiosta saamme lahjakkaille nuorillemme sopivan haasteellisia pelejä aikuistasolla jo ensi kesällä."

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää