Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajaa

 
Porin Pesäkarhuille kaksi uutta pelaajaa


Heidi Hakomäki Pesäkarhujen lukkariksi, Milla Lindström kärkietenijäksi

Pronssia naisten superpesiksessä 2009 voittaneen Porin Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen uusi lukkari on HEIDI HAKOMÄKI(synt.-89), hän on lähtöisin Lapualta ja pelasi viime kauden Ylihärmän naisten superpesisjoukkueessa. Pesäkarhujen ja Hakomäen välinen pelaajasopimus on 1+1-vuotinen. Sisäpelissä Heidi Hakomäki on vaihtaja ja kotiuttaja. Hän opiskelee Seinäjoella fysioterapeutiksi. "Heidi neuvotteli meidän lisäksi myös muutaman muun kovankin kilpailijamme kanssa, mutta olen todella tyytyväinen että hän valitsi meidät. Meillä oli loppusuoralla kaksi hyvää lukkarikandikaattia neuvottelussa, Hakomäen motivaatio menestymiseen ja kehittymiseen oli hyvin merkittävää meidän kannalta", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Toinen porilaisten uusi pelaaja on ulkopelissä sekä etukentällä että polttolinjalla pelannut MILLA LINDSTRÖM(synt-89), hän on lähtöisin Pattijoelta ja pelannut kaksi viimeistä kautta Tyrnävän naisten superpesisjoukkueessa. Sisäpelissä hän on viilettänyt pääasiassa numerolla 1 ja oli päättyneellä kaudella runkosarjan etenijätilastossa sijalla 16. Lindström opiskelee farmasiaa Kuopiossa. Hänen sopimuksensa Pesäkarhujen kanssa on yksivuotinen. "Milla oli erittäin haluttu pelaaja näillä siirtomarkkinoilla ja on hieno juttu että hän päätti tulla meidän menestysnälkäiseen joukkueeseen. Lindströmin rooli sisäpelissä huippuetenijänä ja ulkopelissä monipuolisena pelaajana tulee olemaan meille tärkeä", Kaijansinkko tuumailee.
  
Pesäkarhuilla on nyt sopimus yhdentoista(11) pelaajan kanssa, lisäksi harjoitusryhmässä on kuusi(6) juniorisopimuspelaajaa. Joukkue tulee täydentymään vielä yhdellä sopimuspelaajalla.

"Olemme kasaamassa joukkuetta joka pystyy lisäämään 2000-luvun mitalisaalistamme, sillä seitsemälle naisten superpesismitalille haluamme jatkoa edelleenkin.

Olemme pyrkineet rakentamaan ja pyrimme tekemään tästä joukkueesta yhä yhtenäisempää ja tavoitteellisempaa ryhmää, jonka pelistä tulee huokumaan iloisuus ja halu menestyä joukkueena", Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää