Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina Sinikettujen kaatoon

 
Sunnuntaina Sinikettujen kaatoon

FBT Porin seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina Porin Urheilutalolla klo 17.00 alkaen pelattava FBT Pori - Blue Fox. Luvassa jälleen kerran jännittävä salibandynäytelmä…

Vierasjoukkue Blue Fox aloitti divarin 4 - 3 tappiolla Vaasassa Woodcuttersille. Siniketut olivat kyseisessä ottelussa ennakkosuosikkeja, mutta toisin kävi.. Ennakkoluulottomat nuoret vaasalaispojat olivat kuitenkin toista mieltä ja pystyivät toisessa erässä hankkimansa 3 - 2 johtoaseman säilyttämään ottelun loppuun asti.

“Sunnuntain ottelu tulee olemaan aivan erilainen kuin ensimmäinen kotiottelumme FoSua vastaan. Tällä kertaa meillä on vastassa puolustusvoittoisesti pelaava joukkue, jossa pelaa  kaksi sarjan ehkä parasta pelaajaa, Jori Isomäki ja Johnny Ojala. Nämä kaksi herraa pitää huomioida tarkasti, sillä he ovat vaarallisimmillaan silloin, kun peli on poikki. Erittäin hyviä erikoistilanne pelaajia.” luonnehtii FBT Porin valmentaja Ismo Läntinen sunnuntaista vastustajaa.

Kotijoukkueen sunnuntainen kokoonpano muuttuu hieman FoSu - pelistä kahden pelaajan ollessa estyneinä työkiireiden vuoksi. Lisäksi yksi pelaajista on sairaana. Hänen pelikuntonsa ratkeaa viikonlopun aikana, joten ottelussa pelaava kokoonpano varmistuu vasta sunnuntaina aamupäivällä. Uusina pelaajina mukaan tulevat Timo Heinilä sekä Joni Rokosa.” Taistelu  pelipaikoista joukkueen sisällä on tiukkaa. Monta kertaa pitää miettiä, mikä ratkaisee, kun pelaajia ottelun kokoonpanoon valitaan. Sinänsä tilanne valmentajan kannalta on hyvä. “ toteaa Läntinen.

Luvassa on siis tiukka taisto sarjapisteistä, kun kaksi länsirannikon joukkuetta kohtaavat toisensa Urheilutalon aina niin liukkaalla parketilla. Siis SUNNUNTAINA KLO 17.00 !! Tervetuloa paikan päälle kannustamaan kotijoukkue voittoon !!

Seuraa heitä:
Blue Fox

19 Jori Isomäki      Kokenut pelimies
49 Johnny Ojala    Maineikas maalintekijä
92 Anton Kallvik     Nuori tulevaisuudenlupaus

FBT Pori
68 Miikka Läntinen   Maalit maistuivat jo avausottelussa
82 Juho Miilunpalo    Nähdäänkö veivimaali ?
71 Teemu Helin        Pitää vastustajan pakit hereillä

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää