Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuttu kaava, huonompi taso

 
Tuttu kaava, huonompi taso


Perjantaisen cup-ottelun kolmannessa erässä SBS löysi varsin mukavasti toimivan kakkosketjun. Tästä ei kuitenkaaan ollut juuri iloa ketjun sentterin ollessa pois kokoonpanosta. Vastustajalla taas oli pelaajamateriaalin suhteen hiukan sama tilanne, kuin SBS:lla, eli kaksi kentällistä miehiä. AFC:n ajatuksena olikin pelata passiivista ja hidastempoista peliä. Kotijoukkueen pelaajat antoivat tähän täydellisen tilaisuuden lähtemällä kävelyyn mukaan. Koko hommasta näytti puuttuvan suurin tahto ja halu. Ensimmäisen erän jälkeen näytti vahvasti siltä, että pitkistäkin pallonhallintajaksoista huolimatta SBS lahjoittaa voiton vastustajalle.

Toiseen erään SBS tuli kuitenkin hiukan pirteämmin ja sai vielä hieman lisää hallintaa itselleen, mutta tehot puuttuivat pitkään. AFC tekikin vielä kolmannen maalin ennenkuin Jari Jokinen onnistui maalinedushässäkästä. Vajaa minuutti tästä ja Joonas Merisalo kavensi jälleen. Viisi minuuttia eteenpäin ja SBS pääsi ylivoimalle, jota ehti kulua neljä sekuntia, kun Janne Sulamäki löi Merisalon laukauksesta tulleen paluupallon sisään. Peli tasan. AFC meni vielä johtoon pari minuuttia myöhemmin, mutta erätauolle mennessä homma näytti hyvältä. SBS sai pidettyä palloa mukavasti ja peli oli kuitenkin nousujohteista erän loppua kohti.

Toisen erätauon taika piti edelleen kutinsa. Erän alun SBS vielä pysyi jotenkin kelkassa, vaikka AFC:n agressiivisempi karvaus tuottikin ajoittain ongelmia. Ottelun käännekohdaksi muodostui Ville Haavasojan viiden minuutin jäähy vaarallisesta pelistä. Tämän vitosen aikana AFC teki kaksi maalia, joista toisen kahden miehen ylivoimalla, kun SBS otti vielä väärästä vaihdosta toisen jäähyn. 3-6 tilanteesta ei olisi vaikea nousta, mutta tuttu paniikki ja säntäily palasi kuvioihin. Kaikki pelaajat juoksivat pallon perässä ja AFC pääsi nautiskelemaan kotijoukkueen maalinedustalla avoimesta tilasta. 4-10 loppulukemat pelistä, jossa vastustaja antoi avaimet kotijoukkueelle.

Valmentajan kommentit:
Erittäin huono valmistautuminen peliin mitä ilmeisimmin. Kukaan ei oikein ollut valmiina pelaamaan. Ensimmäisellä erätauolla pidin pienen puhuttelun, jonka jälkeen hommaan tuli hiukan eloa. Tuo kolmoserän paketin hajoaminen pitää saada ratkaistua niin hommasta voi tulla vielä jotain. Yksi tärkeä perusta on kunnossa, kun maalivahdit ovat antaneet joka pelissä joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Alkaisi olla joukkueella aika kiittää maalivahteja hoitamalla oma hommansa kunnolla. Tästä pelistä saatiin onneksi videomateriaalia. Mahtaisi mennä hyvin kaupaksi teemalla "Miten salibandya EI kuulu pelata"...

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää