Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuttu kaava, huonompi taso

 
Tuttu kaava, huonompi taso


Perjantaisen cup-ottelun kolmannessa erässä SBS löysi varsin mukavasti toimivan kakkosketjun. Tästä ei kuitenkaaan ollut juuri iloa ketjun sentterin ollessa pois kokoonpanosta. Vastustajalla taas oli pelaajamateriaalin suhteen hiukan sama tilanne, kuin SBS:lla, eli kaksi kentällistä miehiä. AFC:n ajatuksena olikin pelata passiivista ja hidastempoista peliä. Kotijoukkueen pelaajat antoivat tähän täydellisen tilaisuuden lähtemällä kävelyyn mukaan. Koko hommasta näytti puuttuvan suurin tahto ja halu. Ensimmäisen erän jälkeen näytti vahvasti siltä, että pitkistäkin pallonhallintajaksoista huolimatta SBS lahjoittaa voiton vastustajalle.

Toiseen erään SBS tuli kuitenkin hiukan pirteämmin ja sai vielä hieman lisää hallintaa itselleen, mutta tehot puuttuivat pitkään. AFC tekikin vielä kolmannen maalin ennenkuin Jari Jokinen onnistui maalinedushässäkästä. Vajaa minuutti tästä ja Joonas Merisalo kavensi jälleen. Viisi minuuttia eteenpäin ja SBS pääsi ylivoimalle, jota ehti kulua neljä sekuntia, kun Janne Sulamäki löi Merisalon laukauksesta tulleen paluupallon sisään. Peli tasan. AFC meni vielä johtoon pari minuuttia myöhemmin, mutta erätauolle mennessä homma näytti hyvältä. SBS sai pidettyä palloa mukavasti ja peli oli kuitenkin nousujohteista erän loppua kohti.

Toisen erätauon taika piti edelleen kutinsa. Erän alun SBS vielä pysyi jotenkin kelkassa, vaikka AFC:n agressiivisempi karvaus tuottikin ajoittain ongelmia. Ottelun käännekohdaksi muodostui Ville Haavasojan viiden minuutin jäähy vaarallisesta pelistä. Tämän vitosen aikana AFC teki kaksi maalia, joista toisen kahden miehen ylivoimalla, kun SBS otti vielä väärästä vaihdosta toisen jäähyn. 3-6 tilanteesta ei olisi vaikea nousta, mutta tuttu paniikki ja säntäily palasi kuvioihin. Kaikki pelaajat juoksivat pallon perässä ja AFC pääsi nautiskelemaan kotijoukkueen maalinedustalla avoimesta tilasta. 4-10 loppulukemat pelistä, jossa vastustaja antoi avaimet kotijoukkueelle.

Valmentajan kommentit:
Erittäin huono valmistautuminen peliin mitä ilmeisimmin. Kukaan ei oikein ollut valmiina pelaamaan. Ensimmäisellä erätauolla pidin pienen puhuttelun, jonka jälkeen hommaan tuli hiukan eloa. Tuo kolmoserän paketin hajoaminen pitää saada ratkaistua niin hommasta voi tulla vielä jotain. Yksi tärkeä perusta on kunnossa, kun maalivahdit ovat antaneet joka pelissä joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Alkaisi olla joukkueella aika kiittää maalivahteja hoitamalla oma hommansa kunnolla. Tästä pelistä saatiin onneksi videomateriaalia. Mahtaisi mennä hyvin kaupaksi teemalla "Miten salibandya EI kuulu pelata"...

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää