Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpät voitti liigaturnauksen Helsingissä

 
Kärpät voitti liigaturnauksen Helsingissä


Porin Kärpät matkusti viikonloppuna Helsinkiin perinteiseen liigaturnaukseen. Mukana olivat kaikki ensi kauden liigaan osallistuvat joukkueet. Kärppien kanssa samassa lohkossa pelasivat lappeenrantalainen RB-93, Devils Kuopiosta sekä sarjan uusin tulokas Pallo & the boys Seinäjoelta. Toisen lohkon muodostivat isäntäseura Bewe,raumalainen UKP, RB-Oulu ja Duo-96 Jämsästä. Liigaturnaus oli viimeinen kokoontuminen ennen sarjakauden käynnistymistä, joka alkaa lauantaina 24.10. Kärppien ensimmäinen ottelu on päivää myöhemmin eli sunnuntaina 25.10. klo 15.30. Kärppien vieraaksi saapuu RB-Oulu.

Kärpät sai ensimmäiseen otteluun vastaansa RB-93, jonka se kukisti lukemin 6-4. Porilaisten maalintekijät Niko Papinaho 3,Rami Välimaa,Pasi Tuominen ja Jose Laaksonen. Maalissa torjui Joni Meskanen totutun varmasti. Lauantain myöhäisottelussa sarjatulokas Pallo&the boys putosi kyydistä jo alkuvaiheessa. Porilaisten 12-4 loppulukemiin päättyneessä ottelussa porilaisten asenne ei ollut täysin kohdallaan. Vaisun vastustajan johdosta peli meni välillä turhaksi syöttelyksi. Kärppien maalit Mikko Peltonen 3,Harri Jalonen 2,Vesa Vuorenmaa 2, Niko Papinaho 2, Pasi Tuominen 2 ja Juho Silvast. Maalissa tässä pelissä pelannut Mikko Jussila pääsi helpolla.

Sunnuntaina Kärppien vastustajana oli alkulohkon viimeisessä ottelussa Kuopion Devils. Ottelussa ratkottiin lohkovoitto ja finaalipaikka illan loppuotteluun. Viime kaudesta melkoisesti vahvistunut Devils ei pysynyt porilaisten kyydissä. Jo ensimmäisen jakson jälkeen taululla olivat Kärppien 4-1 johtolukemat. Kun toisella jaksollla porilaisten ote vain tiivistyi, loppulukemissa 7-1 ei ole selittelemistä. Mikko Peltonen maalasi peräti neljästi ja kerran maalitolppien väliin osuivat Jani Helppolainen, Rami Välimaa ja Antti Majakulma. Maalissa Joni Meskanen oli todella loistava.

Illan finaaliin Porin Kärpät sai vastaansa kotijoukkue Bewen. Ottelusta odotettiin tasaista ja sellainen siitä tulikin. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja lopulta ottelu meni rangaistuskuljetuskilpailuun saakka. Siinä Kärpät oli taidokkaampi tehden kaksi maalia Bewen yhtä maalia vastaan. Porilaisten maalintekijöinä "rankkareissa" Rami Välimaa ja Niko Papinaho. Varsinaisella peliajalla, joka päättyi 4-4 osuivat Rami Välimaa kahdesti ja Teemu Tuomi sekä Pasi Tuominen kertaalleen. Joni Meskasen maalivahtipeli finaalissa ei jättänyt ketään kylmäksi.

Liigaturnauksen pronssiottelu UKP-Devils meni myös rangaistuskuljetuskilpailuun. Siinä raumalainen UKP hoisi homman länsirannikolle ja nappasi pronssipytyn kaappiinsa.

Liigaturnauksen tulokset:
A.-lohko
Kärpät-RB-93 6-4
Kärpät-Pallo&the boys 12-4
Kärpät-Devils 7-1
Devils-Pallo&the boys 8-2
Devils-RB-93 10-0
RB-93-Pallo&the boys 3-2

B-lohko
UKP-Bewe 3-3
UKP-Duo 5-5
UKP-RB-Oulu 3-1
Bewe-Duo 6-2
Bewe-RB-Oulu 6-4
RB-Oulu-Duo 1-3

Sijoitusottelut
sijat 7-8 RB-Oulu-Pallo&the boys 9-4
sijat 5-6 Duo-RB-93 1-5
sijat 3-4 UKP-Devils 1-2 (0-0,1-1)rkl
sijat 1-2 Kärpät-Bewe 6-5 (1-1,3-3)rkl

Lopullinen turnaustaulukko
1. Porin Kärpät
2. Bewe
3. UKP
4. Devils
5. RB-93
6. Duo
7. RB-Oulu
8. Pallo&the boys

Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Lue lisää
Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Lue lisää
Kärpille hopeaa

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Lue lisää
Nouseeko Kärpät sillasta

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

Lue lisää
RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

Lue lisää
RB-93 vei ensimmäisen finaalin

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.

Lue lisää