TPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2 -1

TPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2-1

100Unta Akatemia kärsi toistamiseen tappion TPS Akatemialle Turun Kupittaalla. Tällä kertaa lukemat turkulaisille olivat 2-1 (1-1). Peli alkoi tasaisesti hyökkäyksien aaltoilessa päästä päähän. 10 minuutin kohdalla Jesse Junnila 100Unta Akatemista antoi kulman osuen takatolppan sisäpuolelle. Epäonneksi maaliviivalla poukkineeelle pallolle ei ollut jatkajaa. Vartin pelin jälkeen turkulaiset käyttivät 100Unta Akatemian puolustuksen epäjärjestystä hyväkseen ja antoivat läpisyötön Riku Riskille, jonka Tero Vähäsavo joutui kaatamaan rangaistuspilkun arvoisesti. Kalle Mäkinen teki pilkusta varman maalin. Maalin jälkeen turkulaiset saivat selvästi lisää intoa halliten peliä. Kuitenkin puoliajan lopussa Jesse Junnila laukoi yläriman kautta yli. Joukkueiden jo odotellessa puoliaikaa 100Unta Akatemia sai kulmapotkun, josta pallo ajautui Jussi Rantalalle, joka sijoitti varmasti vasempaan alanurkkaan TPS Akatemian maalivahdin, Eemeli Reponen, seuratessa katseellaan palloa. Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Molemmilla joukkueilla oli hyviä yrityksiä maaleihin. TPS Akatemia oli kuitenkin pelin lopussa onnekkaampi ja Jami Laaksonen sijoitti vasemmalta tulleen keskityksen varmasti alanurkkaan. Tilannetta oli edeltänyt Jesse Junnilan epäonnistunut läpiajo toiseen päähän. Pelin lopussa TPS Akatemialla oli varaa tuhlata pilkun. Valmentaja Samu Koski jäi kaipaamaan viimeistelyssä vähän onnea. Nyt joukkue uskalsi pitää palloa ja luoda tilanteita. Kunhan joukkue saa kaikki pelaajat terveeksi, peli tulee paranemaan ja viimeistelykin onnistunee. 100Unta Akatemian puolustus kokonaisuudessaan pelasi hyvin. Juuso Rantala rakensi peliä hyvin puolustuksen keskustassa ja Juho Patola hoiti tonttinsa. Tatu Mäkelän nosto puolustuksesta keskikentälle vahvisti 100Unta Akatemian keskikentän peliä. Kari-Pekka Koivunen rakensi peliä hyvin ja Jesse Junnila vasemmalla laidalla oli koko pelin ajan vaarallinen.

TPS Akatemia - 100Unta Akatemia 2-1 ( 1-1)

Vaihdossa: Juho Lehtovaara (90, Jazz-J), Anssi Saiha ( 89, MuSa), Juuso
Kallio ( 90, MuSa), Matias Nurmela ( 90, MuSa) ,Miika Kuohuva ( 90, MuSa)

100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.