Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kahden pelin viikonloppu

 
Kahden pelin viikonloppu

FBT Pori pelaa viikonloppuna kahdesti. Lauantaina joukkue matkustaa Turkuun Samppalinnan peliareenalle, jossa vastaan asettuu AFC Campus. Sunnuntaina pelataan Urheilutalolla Suomen cupin neljännen kierroksen ottelu, jossa vastustajana on Happeen A-juniorien SM-sarjan joukkue.

Samppalinnan kaukalo on kautta aikain ollut FBT Porille ja sen edeltäjälle Karhuille hankala paikka pelata. Parhaimmillaan pelin kulkiessa joukkue on nuijinut vastustajansa maan rakoon, mutta on saattanut seuraavalla kerralla kontata niin, että pelaajat on pitänyt taluttaa pois pelipaikalta heidän ollessaan sen verran pyörryksissä

AFC nousi viimekauden jälkeen takaisin ykkösdivisioonaan. Nousijajoukkueena AFC on aina valmis yllätyksiin ja laittaa varmasti kaiken peliin, kun kotiareenalle saapuu yksi ennakkosuosikeista.

Joukkueen sarja on alkanut kohtalaisen mukavasti, sillä avausottelussaan joukkue kärsi niukan tappion jatkoajalla Rangersille. Sen jälkeen joukkue kävi Porissa kumartamassa pisteet SBS Porilta ja viime viikonloppuna joukkue voitti ensimmäisessä tämän kauden kotiottelussaan toisen sarjanousijan, Ilmajoen ISB:n niukasti 7 - 6. Parhaimpana pistemiehenä on ollut Juha Keihäs keräten kolmessa ottelussa 4 + 2= 6 tehopistettä. Maalivahti Niko Keränen on torjunut kolmessa ottelussa palloja 84%:n tehokkuudella. Vertailun vuoksi mainittakoon parhaana pistemiehenä Keihään kanssa samoilla tehoilla häärinyt Mikael Boelius eli 4 + 2 = 6. Maalivahti Jarkko Saastamoisen torjuntaprosentti alkukaudesta on ollut 80.77%. Tasaisia lukuja siis, Tilastojen valossa lauantaina tullaan Samppalinnan kaukalossa näkemään tiukka vääntö sarjapisteistä, mutta mene ja tiedä, mitä siellä tapahtuu… Odotettavissa oleva lopputulos on kuitenkin FBT Porin vierasvoitto, sillä joukkueen taitotaso ja materiaali on AFC:hen verrattuna eri luokkaa. Kun lisäksi itseluottamus on kunnossa, ei vierasjoukkueella pitäisi olla mitään hätää. Viime lauantainakin Indians pääsi kolmen maalin karkumatkalle, mutta vierasjoukkue kiri kolmannessa erässä rinnalle ja ohi antamatta Indiansille kunnon mahdollisuutta. Saas nähdä…

Sunnuntaina pelataan siis Urheilutalolla Suomen cupin neljännen kierroksen ottelu, johon vastustajaksi asettuu nuorten SM-sarjaa pelaava Happeen A-juniorijoukkue.

Joukkue saa todennäköisesti mukaan parhaat pelaajat, sillä seuran edustusjoukkueella ei ole lokakuussa otteluja jäljellä. Vauhdikkaat nuoret miehet tulevatkin pitämään kovaa tempoa yllä koko ottelun ajan saadakseen kotijoukkueen tärkeimmät pelaajat väsymään ja sitä kautta tekemään virheitä ottelun ratkaisuhetkillä. No siinä sitä riittää nuorille pojille askartelua, sillä kotijoukkue on tällä hetkellä varsin hyvässä lyönnissä ja tuleekin näyttämään Jyväskylän nuorille toivoille esimerkillistä pelaamista runsaslukuisen kotikatsomon edessä.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää