Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikkokivaa

 
Keskiviikkokivaa

FBT Pori matkustaa keskiviikkona Kirkkonummelle kohtaamaan paikallisen Rangersin. Ottelu pelataan aina niin ankeassa Kirkkonummen Väestösuojassa, joka ei varmastikaan kuulu yhdenkään salibandypelaajan suosikkipelipaikkaan.

Kotijoukkue Rangers on pelannut vasta kolme ottelua, joista saaliina kaksi voittoa sekä yksi tappio. Voitetut ottelut se on pelannut kotikentällään. Tappion karvasta kalkkia joukkue pääsi nielemään vierasottelussa Ilvestä vastaan lokakuun alussa.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat aika lailla erilaiset.
Rangers on pelannut viimeksi 14.10 kotiottelun FoSua vastaan voittaen niukasti maalilla 8 - 7. Sen jälkeen joukkue on saanut kaksi viikkoa harjoitella ja latautua kohtaamaan yhden ennakkosuosikeista. Keskiviikkoillan vierasjoukkue  FBT Pori on vastaavana aikana pelannut kolme ottelua, joista yhden Espoossa, yhden Turussa ja sen kolmannen kotiareenalla Porissa.

Joukkueen peruskokoonpanosta on työesteiden vuoksi puuttunut kaksi pelaajaa ja lisäksi eriasteiset loukkaantumiset sekä Puolustusvoimat ovat verottaneet pelaajistoa melkoisesti. Todennäköistä onkin, että lisäapua joudutaan keskiviikoksi etsimään seuran omien juniorien joukosta, ellei mitään ihmeparantumisia tapahdu.

Rangers on aina kuulunut ns. "ikävien" vastustajien joukkoon, eikä se tee poikkeusta tälläkään kertaa. Puhdas voittotili, joukkueen takana seisova osin jopa fanaattinen kotiyleisö sekä kaikkien porilaispelaajien suosikkipelaaja Markus Leppänen. Siinä niitä hauskanpitovälineitä kerrakseen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää