Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT haki pisteet Kirkkonummelta

 
FBT haki pisteet Kirkkonummelta


FBT Pori matkasi keskiviikkoiltana Kirkkonummelle. Aikainen lähtö kesken työpäivien sai toivotun tuloksen, kun joukkue toi mukanaan sarjapisteet 3-7 (0-3,3-3,0-1) luvuin.

Amatööriurheilussa lähtö arkipäivänä puolen päivän jälkeen on aina oma haasteensa, ennen kaikkea pelaajille, mutta monesti ongelmia se tuottaa myös valmennukselle. Jälleen suhteellisen kapealla materiaalilla matkassa ollut FBT Pori pystyi kuitenkin järjestämään Kirkkonummella keskiviikkokivanaan jopa pienet maalikarkelot. Kotijoukkue Rangers koki kotikaukalossaan porilaisten käsittelyssä, lopulta melko selkein lukemin, avaustappion. Vierasjoukkueen illan positiivisinta antia oli, voitosta saavutettujen pisteiden lisäksi, onnistumiset laajalla rintamalla.

FBT Porilla oli työesteiden ja sairastuvan vuoksi matkassa vain neljä ns. vakiokokoonpanon puolustajaa. Tilanne vaikeutti lisäksi se, ettei joukkue saanut sotaharjoitusten vuoksi "puolustusvoimien" kalustoa käyttöönsä. Positiivista oli kuitenkin, että liki kuukauden tauon jälkeen kapteeni Jani Vettenranta nähtiin jälleen tositoimissa.

- Parsittu puolustus toimi kapteeni Vettenrannan johdolla mainiosti, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen ylisti.

Onnistuneen puolustuksen lisäksi, porilaiset olivat rautaa myös hyökkäyspäässä, jossa onnistumiset jakaantuivat tasaisesti, kun peräti 10 pelaajaa sai merkinnän tehotilastoihin.

- Hyökkäyspäähän muokatut koostumukset toimivat hyvin. Ketju Boelius (1+1) - Vahtera (1+0) - Salonen (1+0) aloitti tehokkaasti, iskien maalit mieheen. Syntymäpäiväsankari Hannu Katilan (2+0) johdattama ketju, jossa lisäksi Toni Läntinen (0+2) ja Timo Heinilä, jatkoi niin ikään hyviä otteitaan, Läntinen kertaa.

Kolmannessa erässä vastuuta sai myös vähemmälle peliajalle jääneet Kari Rimpelä ja Petteri Hulkko. Pojat kiittivät, kun erän alkajaisiksi Karhujuniori Hulkon ensi kosketus divisioonassa palloon tuotti heti maalin, Rimpelän syöttäessä. Maaliin palannut Jarkko Saastamoinen pelasi jälleen vakuuttavan varmasti.

FBT Porin tehot:
Katila 2+0
Boelius 1+1
Läntinen T 0+2
Läntinen M 0+2
Vahtera 1+0
Hulkko 1+0
Salonen 1+0
Rokosa 1+0
Rimpelä 0+1
Aho 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää