Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT haki pisteet Kirkkonummelta

 
FBT haki pisteet Kirkkonummelta


FBT Pori matkasi keskiviikkoiltana Kirkkonummelle. Aikainen lähtö kesken työpäivien sai toivotun tuloksen, kun joukkue toi mukanaan sarjapisteet 3-7 (0-3,3-3,0-1) luvuin.

Amatööriurheilussa lähtö arkipäivänä puolen päivän jälkeen on aina oma haasteensa, ennen kaikkea pelaajille, mutta monesti ongelmia se tuottaa myös valmennukselle. Jälleen suhteellisen kapealla materiaalilla matkassa ollut FBT Pori pystyi kuitenkin järjestämään Kirkkonummella keskiviikkokivanaan jopa pienet maalikarkelot. Kotijoukkue Rangers koki kotikaukalossaan porilaisten käsittelyssä, lopulta melko selkein lukemin, avaustappion. Vierasjoukkueen illan positiivisinta antia oli, voitosta saavutettujen pisteiden lisäksi, onnistumiset laajalla rintamalla.

FBT Porilla oli työesteiden ja sairastuvan vuoksi matkassa vain neljä ns. vakiokokoonpanon puolustajaa. Tilanne vaikeutti lisäksi se, ettei joukkue saanut sotaharjoitusten vuoksi "puolustusvoimien" kalustoa käyttöönsä. Positiivista oli kuitenkin, että liki kuukauden tauon jälkeen kapteeni Jani Vettenranta nähtiin jälleen tositoimissa.

- Parsittu puolustus toimi kapteeni Vettenrannan johdolla mainiosti, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen ylisti.

Onnistuneen puolustuksen lisäksi, porilaiset olivat rautaa myös hyökkäyspäässä, jossa onnistumiset jakaantuivat tasaisesti, kun peräti 10 pelaajaa sai merkinnän tehotilastoihin.

- Hyökkäyspäähän muokatut koostumukset toimivat hyvin. Ketju Boelius (1+1) - Vahtera (1+0) - Salonen (1+0) aloitti tehokkaasti, iskien maalit mieheen. Syntymäpäiväsankari Hannu Katilan (2+0) johdattama ketju, jossa lisäksi Toni Läntinen (0+2) ja Timo Heinilä, jatkoi niin ikään hyviä otteitaan, Läntinen kertaa.

Kolmannessa erässä vastuuta sai myös vähemmälle peliajalle jääneet Kari Rimpelä ja Petteri Hulkko. Pojat kiittivät, kun erän alkajaisiksi Karhujuniori Hulkon ensi kosketus divisioonassa palloon tuotti heti maalin, Rimpelän syöttäessä. Maaliin palannut Jarkko Saastamoinen pelasi jälleen vakuuttavan varmasti.

FBT Porin tehot:
Katila 2+0
Boelius 1+1
Läntinen T 0+2
Läntinen M 0+2
Vahtera 1+0
Hulkko 1+0
Salonen 1+0
Rokosa 1+0
Rimpelä 0+1
Aho 0+1

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää