Pipon knalli riitti FTK:lle

Huikeassa vireessä ollut Sami "Pipo" Rantala tehtaili kolme maalia FTK:n kaadossa. Myös debytantti Eero Mäkinen oli maalillaan varmassa vireessä ja voittoluvut kirjattiin Sinimyrskylle 6-2 (3-1).

PoPan kotiavaus Nakkilassa sujui suotuisasti runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Pohjoisesta saapunut liiganousija FTK toi mukanaan ensilumen, mutta yllätyksiltä vältyttiin porilaisten kammetessa tulostaululle neljän maalin voiton.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä ensimmäiset 18 minuuttia, kunnes porilaisten dieselmoottori saatiin hehkutettua. Tämän jälkeen painopiste oli vallan Kalle Rönkön vartioimalla vierasmaalilla. FTK pyrki pitkillä avauksilla murtamaan PoPan puolustusta - tuloksetta.

Maalinteon aloitti Sami Rantala ottelun 15. minuutilla. Jarno Haanpää löysi nappisyötöllään Rantalan, joka ampui tulisesti maalin kattoon. FTK tasoitti komealla erikoistilanteella 16. minuutilla maalarina Miika Hosio Jussi-Esko Bergin tarjoilusta. Jarkko Reinikka tälläsi kympin pisteeltä 19. minuutilla 2-1 ja Rantala kaunisteli taukolukemat 3-1, jälleen syöttäjänä Haanpää.

Toisella puoliajalla PoPa meni menojaan. Vesa Lamminen pyöritteli kolme torniokemiläistä Oulun tasalle vieden kotijoukkueen ajassa 20.27 4-1 johtoon. Ottelu oli tuon jälkeen pelkkää pelailua. Rantala ohjasi ajassa 36.22 Reinikan laukauksen takavasaralla yläkulmaan. Kuudennesta maalista vastasi liigatulokas Teemu Vento. Vento katkaisi huonon FTK-syötön puolessa kentässä, nopeasti pystyyn ja pallo tulisesti pitseihin. Lopussa FTK kavensi 6-2 loppulukemat PoPan kulman jälkitilanteesta. Maalarina vasta 16-vuotias Joel Keloneva Hosion namupassista.

PoPan voiton avaimina oli hyvä maalivahtipeli, sekä ilmiliekeissä kentällä surffailut Pipo Rantala. Vastuuvalmentajalta Ali Rantala oli silminnähden tyytyväinen kaksikon otteisiin.

- Eeron otteet maalilla olivat vakuuttavat, kehui Rantala vasta 19-vuotiasta liigadebytanttia.

- Nyt nukutaan hyvin yön yli ja huomenna on uusi peli vaarallista Tervarit-ryhmää vastaan, hän jatkoi.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.