Pohjoisesta tuulee kylmästi - Tervarit nappasi täyden pistepotin

Oulun Tervarit viimeisteli loistavalla prosentilla ensimmäisellä puoliajalla ja se riitti 4-2 (4-1) vierasvoittoon. Ottelun hahmoja olivat Pasi Nevanperä 2+1 tehoilla ja Adrian Rizvani samoilla lukemilla. Rizvani kunnostautui myös pahanteossa ja lähti ennenaikaisesti suihkuun.

PoPan liike oli ottelun alussa hyvää ja kotijoukkue siirtyikin 3. minuutilla Mikko Viitakosken maalilla 1-0 johtoon. Maalin tarjoili Sami Rantala. Ensimmäinen vitonen mentiinkin porilaisten komennossa, kunnes unohdettiin miten vaarallinen mies on Pasi Nevanperä. Tervarit saikin painettua toistuvasti hyökkäyksiään PoPan päätyyn, kunnes 11. minuutilla Nevanperä pääsi nokikkain Eero Mäkisen kanssa. Pasi ei jättänyt sanan sijaan, vaan tasoitti ottelun. Maalin syötti loisto-ottelun pelannut maalivahti Juha-Matti Savolainen. Loput ensimmäisestä jaksosta olikin täysin Tervarien näytöstä. Rizvani osui vielä kahdesti ja Nevanperä kerran, näin ollen tauolle siirryttiin 4-1 vierasjohdossa.

Toiselle puoliajalle tuli täysin uusi Sinimyrsky. PoPa vyörytti hyökkäyksiään Savolaisen maalille, mutta tuloksetta. Laukaukset pysähtyivät maalivahdin torjuntoihin, sekä päätyseinään. Tervarit puolustivat kurinalaisesti jättäen PoPan aseettomaksi.

PoPa sai etsikkoaikansa 25. minuutilla. Adrian Rizvani karkasi laidalta puolittain irti. Jukka Raivio taisteli kuitenkin tilanteen loppuun asti, jonka johdosta molemmat paiskautuivat voimalla päätyseinään. Raivion maatessa parketin pinnalla Rizvanilla pimeni. Adi potkaisi Raiviota perhekalleuksille, josta syntyi todellinen torikokous. Pari minuuttia huollettiin maassa tuskissaan makaavaa Rauman futsalkomeettaa, tuomareiden rauhoitellessa tilannetta. Lopputulemana oli keltainen Raiviolle, keltainen kapteeni Jarkko Reinikalle tilanteen ulkopuolelta tulemiselle, sekä suora punainen kortti Rizvanille. Ottelun tehomies Rizvani äityi matkalla pukuhuoneiseen suunsoittoon katsomon kanssa. Sanaharkasta kimpaantuneena Rizvani hyökkäsi katsojan vaatteisiin kiinni, kunnes erotuomari Petri Kangasniemi ehti paikalle rauhoittelemaan tilannetta.

Ylivoimalla PoPa sai väännettyä 4-2 kavennusmaalin Vesa Lammisen toimesta. Maalin syöttäjänä toimi jälleen Rantala. Vaikka PoPa saikin painaa lopun neljätoista minuuttia yhteen päätyyn, ei lisämaaleja enää nähty. Varsinkin Savolaisen jalat Tervarit maalilla olivat liikaa kotijoukkueelle. Näin ollen sarjapisteet matkasivat Ouluun 4-2 loppulukemin.

- Viikonlopun aikana voitettiin kolme puoliaikaa ja hävittiin yksi, summasi vastuuvalmentaja Ali Rantala ottelun jälkeen.

- Pipo (Sami Rantala) ja Vesku (Lamminen) olivat positiivisia tänään. Yritystä löytyi, mutta viimeistelyssä ontui. Koko joukkueella on paljon parannettavaa viimeistelyssä, Rantala päätti.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin oikeutetusti vanha herra Nevanperä, joka osoitti jälleen kokemuksen olevan valttia futsalparketilla. PoPan parhaana palkittiin Vesa Lamminen.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.