Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut aloittaa yhteisharjoittelukauden 2010

 
Pesäkarhut aloittaa yhteisharjoittelukauden 2010

Naisten Superpesiksen toiseksi menestynein seura 2000-luvulla, Porin Pesäkarhut, aloittaa yhteisharjoittelukauden tulevassa viikonvaihteessa(13.-15.11). Seitsemän mitalia viimeiseen yhdeksän vuoteen voittanut Pesäkarhut avaa harjoituskautensa kaudelle 2010 viikonloppuleirillä Porissa. Kauden 2009 viimeisestä ottelusta on vierähtänyt aikaa hieman yli kaksi kuukautta ja pronssimitalin voittamisen jälkeen joukkue piti lomaa harjoittelusta noin kuukauden päivät. Lokakuun ja alkupäivät marraskuusta pelaajat toimivat omatoimisessa harjoittelussa päävalmentaja Sami-Petteri Kivimäen antamien ohjeiden mukaisesti. Omatoimisella jaksolla jokaisen pelaajan harjoitustahti on ollut vähintään neljä harjoitusta viikkoa kohden ja yhteisharjoittelun alkaessa määrä nousee noin kuuteen harjoitukseen viikossa.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudella 2010 kuuluu yhteensä 18 pelaajaa. Heistä kaksitoista oli mukana myös viime kauden harjoitusryhmässä ja heistä puolestaan yhdeksän pelasi pronssia voittaneessa joukkueessa. Uusia pelaajia Pesäkarhujen harjoitusryhmässä on kuusi, joista kolme on pelannut muualla naisten superpesistä aikaisemmin. Omista junioreista harjoitusryhmään on nostettu kaksi uutta pelaajaa.

Avausviikonlopun ohjelmassa on pääasiassa testejä ja fyysisiä harjoituksia sekä palavereita niin joukkueena kuin myös henkilökohtaisella tasolla. Harjoitusolosuhteet Porissa pidettävälle leiriviikonlopulle ovat erinomaiset Karhuhallin ja Porihallin laadukkaissa puitteissa.

Pesäkarhujen harjoitusryhmä 2010:
Heidi Hakomäki (uusi, Ylihärmä Superpesis)
Emilia Harjunen
Hanna Hirvikoski
Milla Jakonen
Janni Joensuu (uusi, oma juniori)
Elisa Järvenpää
Anna-Kaisa Keränen (uusi, Tyrnävä Superpesis)
Niina Koivunen
Heidi Kuusisto
Kaisa Kärkkäinen
Meea Lehtinen
Milla Lindström (uusi, Tyrnävä Superpesis)
Susanne Ojaniemi(uusi, Hyvinkää Ykköspesis,B-tytöt)
Julia Peltola
Mia Sulonen(uusi, oma juniori)
Veera Svansjö
Carita Toiviainen
Emmi Viitala

pelinjohtaja + päävalmentaja Sami-Petteri Kivimäki
2.pelinjohtaja + lajivalmentaja Petri Kaijansinkko
nopeusvalmentaja + hieroja Harri Kivelä
huoltajat: Roi Hermonen, Leena Miettinen, Samu Selviranta

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää