Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sport Garden matkakohteena

 
Sport Garden matkakohteena

FBT Porin pelit jatkuvat torstaina, kun joukkue matkustaa Turkuun paikallisen kakkosseuran, FBC Turun vieraaksi. Peliareenana on FBC:n oma halli, Sports Garden.

FBC Turku on varsin nuori joukkue, sillä yli puolet seuran listoilla olevasta 26 pelaajasta on syntynyt 1989 tai myöhemmin.. Nimekkäimmät pelaajat ovat kuitenkin hieman vanhempia, sillä TPS:stä siirtyneet Matti Keltanen ja Heikki Pernaa ovat syntyneet 1985 ja 1983. FBC:n puolustuksessa luutii myös viime kaudella SBS Porissa esiintynyt Mikko Stenfors.

Illan kotijoukkue on pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut tasan puolet eli kaikki kotiottelunsa. Kotiluolassa ovat kaatuneet USB, SBS Pori sekä ISB. Vierasottelut Blue Foxia ja Woodcuttersia vastaan olivat tasaisia FBC:n hävitessä kahdella maalilla, mutta viimeisin vierasottelu Indiansia vastaan sujuikin jo hieman heikommin joukkueen hävitessä 13 - 5. Kotiluolassaan FBC on kuitenkin hankala vastus.

FBT Pori on saanut runsaan viikon keskittyä harjoitteluun ja vaivaisten kuntouttamiseen. Joukkueen ilme on positiivinen ja luottamus omiin tekemisiin kasvaa koko ajan pelien sujuessa kohtuu hyvin. Maalintekovastuu ei ole ollut pelkästään Läntisen veljesten tai Boeliuksen hartioilla, vaan pisteiden makuun on päässyt myös monta muuta pelaajaa. Myös puolustuspeli on ollut suhteellisen tiivistä, vaikka ns. runkopelaajista on muutama ollut jo pitemmän tovin pois vahvuudesta. Hyvin ovat muut tonttinsa hoitaneet, sillä FBT:n verkkoon on kuudessa ottelussa tehty vähiten maaleja, noin 3,7 per ottelu. Puolustuksen lisäksi myös maalivahtipeli on onnistunut suhteellisen mukavasti. Kaikkien kolmen maalivahdin torjuntaprosentti on yli 80. Tomi Bergendahl on torjunut 72 minuuttia , prosentti tasan 80. Jarkko Saastamoinen on urakoinut eniten, 187 minuuttia, prosentti 82,67. Mika Elo on viettänyt aikaa tolppien välissä 103 minuuttia prosentin ollessa 90,91. Kovia lukuja siis kaiken kaikkiaan. Tältä pohjalta onkin syytä olettaa FBT Porin palaavan torstai-illalla kotimatkalle 2 pistettä rikkaampana.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää