Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sport Garden matkakohteena

 
Sport Garden matkakohteena

FBT Porin pelit jatkuvat torstaina, kun joukkue matkustaa Turkuun paikallisen kakkosseuran, FBC Turun vieraaksi. Peliareenana on FBC:n oma halli, Sports Garden.

FBC Turku on varsin nuori joukkue, sillä yli puolet seuran listoilla olevasta 26 pelaajasta on syntynyt 1989 tai myöhemmin.. Nimekkäimmät pelaajat ovat kuitenkin hieman vanhempia, sillä TPS:stä siirtyneet Matti Keltanen ja Heikki Pernaa ovat syntyneet 1985 ja 1983. FBC:n puolustuksessa luutii myös viime kaudella SBS Porissa esiintynyt Mikko Stenfors.

Illan kotijoukkue on pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut tasan puolet eli kaikki kotiottelunsa. Kotiluolassa ovat kaatuneet USB, SBS Pori sekä ISB. Vierasottelut Blue Foxia ja Woodcuttersia vastaan olivat tasaisia FBC:n hävitessä kahdella maalilla, mutta viimeisin vierasottelu Indiansia vastaan sujuikin jo hieman heikommin joukkueen hävitessä 13 - 5. Kotiluolassaan FBC on kuitenkin hankala vastus.

FBT Pori on saanut runsaan viikon keskittyä harjoitteluun ja vaivaisten kuntouttamiseen. Joukkueen ilme on positiivinen ja luottamus omiin tekemisiin kasvaa koko ajan pelien sujuessa kohtuu hyvin. Maalintekovastuu ei ole ollut pelkästään Läntisen veljesten tai Boeliuksen hartioilla, vaan pisteiden makuun on päässyt myös monta muuta pelaajaa. Myös puolustuspeli on ollut suhteellisen tiivistä, vaikka ns. runkopelaajista on muutama ollut jo pitemmän tovin pois vahvuudesta. Hyvin ovat muut tonttinsa hoitaneet, sillä FBT:n verkkoon on kuudessa ottelussa tehty vähiten maaleja, noin 3,7 per ottelu. Puolustuksen lisäksi myös maalivahtipeli on onnistunut suhteellisen mukavasti. Kaikkien kolmen maalivahdin torjuntaprosentti on yli 80. Tomi Bergendahl on torjunut 72 minuuttia , prosentti tasan 80. Jarkko Saastamoinen on urakoinut eniten, 187 minuuttia, prosentti 82,67. Mika Elo on viettänyt aikaa tolppien välissä 103 minuuttia prosentin ollessa 90,91. Kovia lukuja siis kaiken kaikkiaan. Tältä pohjalta onkin syytä olettaa FBT Porin palaavan torstai-illalla kotimatkalle 2 pistettä rikkaampana.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää