Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz-j:lle tärkeitä sopimuksia

 
FC Jazz-j:lle tärkeitä sopimuksia

Mannila teki jatkosopimuksen

Mikko Mannila jatkaa FC Jazz Junioreiden edustusjoukkueen päävalmentajana. Jazz ja Mannila solmivat kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Mannila (A-valm.) on valmentanut Jazzia kolmen kauden ajan. Tuloksena on ollut kaksi sarjanousua, Suomen Cupin pikkufinaalin voitto ja hyvä debyyttikausi Kakkosessa.

Edustusjoukkueen toisena valmentajana jatkaa Sami Rintanen (A-valm.), jonka toimenkuva on tulevaisuudessa entistä laajempi. Rintanen, 35, toimii myös Jazzin B-nuorten vastuuvalmentajana, 100-Unta-talenttiakatemian valmentajana ja Jazzin kykykoulujen valmentajana.

Rintanen on toiminut Jazzissa erilaisissa valmennustehtävissä jo vuodesta 2004.

- Porissa pitää tehdä töitä paljon enemmän kuin ennen, jotta pysymme kilpailussa mukana. Tiedän mitä liigatasolle pääseminen vaatii, joten olisi hienoa, jos onnistun siirtämään sen tiedon meidän nuorille pelaajillemme, 29-vuotisen pelaajauransa Pikkufinaalin voittomaaliin päättänyt Rintanen paaluttaa.

B-nuorissa Rintasen apuvalmentajina toimivat Hannu Kailasvuo ja Espoosta Poriin muuttanut Mostafa Modabberian.

A-nuorten uusi vastuuvalmentaja on kokenut Heimo Piira, joka päättyneellä kaudella valmensi Ruosniemen Visan miehiä. Hän on aikaisemmalla urallaan valmentanut muun muassa Euran Pallossa, Harjavallan Pallossa ja Musan Salamassa. Piiran toisena valmentajana toimii jatkossa Seppo Kaukonen.

Santanen tuo voimaa kärkikalustoon

Pelaajapuolella Jazzin uusin tulokas on Musan Salamasta siirtyvä kärkimies Ville Santanen, 20. Isokokoinen (190 cm) Santanen oli viime kaudella Musan Salaman kolmanneksi paras maalintekijä 11 osumallaan. Saldolla heltisi koko Satakunnan Kolmosdivarin maalipörssin viides sija.

Santanen oli mukana MuSan edustusjoukkueessa jo 2007, kun Salama vieraili edellisen kerran Kakkosessa. Tuolloin nuori hyökkääjä osui maalipuiden väliin kerran.

Jalkapallouransa Santanen on aloittanut Toejoen Veikoissa.

- Päätin tulla Jazziin, koska haluan kehittyä pelaajana. Joukkueeseen on helppo siirtyä, sillä siinä on paljon tuttuja kavereita. Mutta pitää myöntää, että päätös oli vaikea, koska viihdyin MuSassa hyvin. Haluankin kiittää Salamaa ja sen johtoa yhteisistä vuosista, Santanen sanoo.

- Santanen on target-tyyppinen kärkimies, jollainen joukkueestamme on puuttunut. Lisäksi hän on porilainen, urallaan vahvasti eteenpäin haluava pelaaja, joten voidaan puhua todellisesta täsmähankinnasta, toiminnanjohtaja Teemu Eskola iloitsee.

Varmoja lähtijöitä Jazzista on kolme. Lauri Tenhunen jatkaa uraansa Oulussa, Eero Salminen Musan Salamassa ja Topi Mattila FC PoPassa. Pelaajasopimuksia seuralla on 16.

- Tommi Heinosen rinnalle haemme vielä toista maalivahti. Lisäksi keskikenttä tarvitsee vahvistusta. Muuten joukkueen runko alkaa olla mukavasti kasassa, Eskola tiivistää.

Aaltonen vahvistaa toimistoa

FC Jazz Juniorit on saanut merkittävän vahvistuksen myös toimiston puolelle. Porilainen Eetu Aaltonen aloittaa työnsä seuran markkinointipäällikkönä 1. joulukuuta.

Aaltonen on luonut oman urheilu- ja valmentajauransa jääkiekon puolelta. Ässä-kasvatti Aaltonen on toiminut pataseuran lisäksi seitsemän vuotta Helsingin IFK:n organisaatiossa.

Urheilumarkkinoinnista ja tapahtumajärjestämisestä hänellä on vahvaa kokemusta muun muassa Yyteri Beachfutiksesta sekä Pelen kiekkoleireistä.

Aaltosen toimenkuvaan kuuluu muun muassa koko seuran ja edustusjoukkueen markkinointi, erilaisten tapahtumien ja leirien järjestäminen, Pori Cupin turnausjohtajan tehtävät ja TYKY-palveluiden tuottaminen yrityksille.

- Aaltosella on paljon ideoita seuran kehittämiseksi, mutta ennen kaikkea hirvittävän kova draivi tehdä töitä sekä tulosta. Uskon, että Eetun avulla organisaatiomme tulee ottamaan taas uuden askeleen eteenpäin, Eskola toteaa.

- Minulla on iso halu kehittää porilaista jalkapalloa ja seuratoimintaa. Siksi halusin mukaan koko ajan kehittyvään seuraan. Uskon, että pystyn tuomaan uutena kasvona myös tuoreita ajatuksia jalkapalloseuran toimintaan, Aaltonen kertoo.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää