Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön

 
SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön


Pesäpalloseura mukaan salibandytalkoisiin

SBS Pori on kärsinyt alkusyksyn aikana kovasta pelaajapulasta ja kyyti on ollut muutaman viime kierroksen aikana kylmää. Joukkue ei ole alkaneella kaudella voittanut vielä yhtään ottelua. Tämä oli pääsyy sille, että SBS Pori ja U-PV päättivät 7.11.2009 solmia uudenlaisen yhteistyösopimuksen. UP-V laajentaa peruskuntokaudenharjoitusmuotojaan historiallisella tavalla: osa Superpesisjoukkueen pelaajista pukee päälleen SBS Porin  edustusjoukkueen pelipaidan. UP-V pyrkii tuomaan joukkueeseen lisää leveyttä ja juoksuvoimaa, jotta vastustajien kyydissä pysyttäisiin paremmin läpi ottelun.

Ensimmäiset SBS Porin pelipaidan päälleen pukeneet olivat Niko Enqvist, Olli Isomäki, Jaakko Kivioja ja Jani Söderling. Kahdesta lisäpelaajasta päätetään myöhemmin.

Pesä-Veikoissa osallistuminen salibandyn 1. divisioonaan nähdään melkoisena haasteena ja tempaus tuokin väriä harmaaseen syksyyn, kun kilpailuviettiä päästään kutittelemaan tosissaan. Pelaajille ei juurikaan ole kokemusta huipputason salibandystä, vaikka salibandyon kaikille UP-V:n pelaajille varsin tuttu harjoittelumuoto.
- Tarkoituksena onkin näyttää SBS Porin joukkueelle, että vain kovalla asenteella ja uskolla omiin taitoihin voidaan joukkueen kurssi kääntää parempaan suuntaan, toteaa UP-V:n edustusjoukkueen päävalmentaja Kari Löytökorpi.

UP-V:n ja SBS Porin sopimus on voimassa toistaiseksi ja tilannetta seurataan viikko kerrallaan. SBS Pori pyrkii aukaisemaan pelillistä umpisolmuaan kaikin mahdollisen keinoin.
- Ensimmäinen keino solmun aukaisemiseen on, että pelaajia ja juoksuvoimaa on riittävästi, vakuuttaa SBS Porin päävalmentaja Kari Södergård.

Sopimuksen uskotaan palvelevan molempia osapuolia, vaikka UP-V:n pelaajat eivät pystykään tuomaan mukanaan lajiteknisiä hienouksia, saa UP-V vaihtelua peruskuntokauden harjoitteluun. Joukkuelajeissa tarvitaan monipuolisuutta, jota sekä pesäpallo että salibandy edustavat.
- Lopullisena tavoitteena on historiallinen, kokonaisvaltainen talvi- ja kesälajin yhteistyö jo junioripelaajista lähtien, sanoo SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää