Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön

 
SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön


Pesäpalloseura mukaan salibandytalkoisiin

SBS Pori on kärsinyt alkusyksyn aikana kovasta pelaajapulasta ja kyyti on ollut muutaman viime kierroksen aikana kylmää. Joukkue ei ole alkaneella kaudella voittanut vielä yhtään ottelua. Tämä oli pääsyy sille, että SBS Pori ja U-PV päättivät 7.11.2009 solmia uudenlaisen yhteistyösopimuksen. UP-V laajentaa peruskuntokaudenharjoitusmuotojaan historiallisella tavalla: osa Superpesisjoukkueen pelaajista pukee päälleen SBS Porin  edustusjoukkueen pelipaidan. UP-V pyrkii tuomaan joukkueeseen lisää leveyttä ja juoksuvoimaa, jotta vastustajien kyydissä pysyttäisiin paremmin läpi ottelun.

Ensimmäiset SBS Porin pelipaidan päälleen pukeneet olivat Niko Enqvist, Olli Isomäki, Jaakko Kivioja ja Jani Söderling. Kahdesta lisäpelaajasta päätetään myöhemmin.

Pesä-Veikoissa osallistuminen salibandyn 1. divisioonaan nähdään melkoisena haasteena ja tempaus tuokin väriä harmaaseen syksyyn, kun kilpailuviettiä päästään kutittelemaan tosissaan. Pelaajille ei juurikaan ole kokemusta huipputason salibandystä, vaikka salibandyon kaikille UP-V:n pelaajille varsin tuttu harjoittelumuoto.
- Tarkoituksena onkin näyttää SBS Porin joukkueelle, että vain kovalla asenteella ja uskolla omiin taitoihin voidaan joukkueen kurssi kääntää parempaan suuntaan, toteaa UP-V:n edustusjoukkueen päävalmentaja Kari Löytökorpi.

UP-V:n ja SBS Porin sopimus on voimassa toistaiseksi ja tilannetta seurataan viikko kerrallaan. SBS Pori pyrkii aukaisemaan pelillistä umpisolmuaan kaikin mahdollisen keinoin.
- Ensimmäinen keino solmun aukaisemiseen on, että pelaajia ja juoksuvoimaa on riittävästi, vakuuttaa SBS Porin päävalmentaja Kari Södergård.

Sopimuksen uskotaan palvelevan molempia osapuolia, vaikka UP-V:n pelaajat eivät pystykään tuomaan mukanaan lajiteknisiä hienouksia, saa UP-V vaihtelua peruskuntokauden harjoitteluun. Joukkuelajeissa tarvitaan monipuolisuutta, jota sekä pesäpallo että salibandy edustavat.
- Lopullisena tavoitteena on historiallinen, kokonaisvaltainen talvi- ja kesälajin yhteistyö jo junioripelaajista lähtien, sanoo SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää