Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön

 
SBS Pori ja UP-V uudenlaiseen yhteistyöhön


Pesäpalloseura mukaan salibandytalkoisiin

SBS Pori on kärsinyt alkusyksyn aikana kovasta pelaajapulasta ja kyyti on ollut muutaman viime kierroksen aikana kylmää. Joukkue ei ole alkaneella kaudella voittanut vielä yhtään ottelua. Tämä oli pääsyy sille, että SBS Pori ja U-PV päättivät 7.11.2009 solmia uudenlaisen yhteistyösopimuksen. UP-V laajentaa peruskuntokaudenharjoitusmuotojaan historiallisella tavalla: osa Superpesisjoukkueen pelaajista pukee päälleen SBS Porin  edustusjoukkueen pelipaidan. UP-V pyrkii tuomaan joukkueeseen lisää leveyttä ja juoksuvoimaa, jotta vastustajien kyydissä pysyttäisiin paremmin läpi ottelun.

Ensimmäiset SBS Porin pelipaidan päälleen pukeneet olivat Niko Enqvist, Olli Isomäki, Jaakko Kivioja ja Jani Söderling. Kahdesta lisäpelaajasta päätetään myöhemmin.

Pesä-Veikoissa osallistuminen salibandyn 1. divisioonaan nähdään melkoisena haasteena ja tempaus tuokin väriä harmaaseen syksyyn, kun kilpailuviettiä päästään kutittelemaan tosissaan. Pelaajille ei juurikaan ole kokemusta huipputason salibandystä, vaikka salibandyon kaikille UP-V:n pelaajille varsin tuttu harjoittelumuoto.
- Tarkoituksena onkin näyttää SBS Porin joukkueelle, että vain kovalla asenteella ja uskolla omiin taitoihin voidaan joukkueen kurssi kääntää parempaan suuntaan, toteaa UP-V:n edustusjoukkueen päävalmentaja Kari Löytökorpi.

UP-V:n ja SBS Porin sopimus on voimassa toistaiseksi ja tilannetta seurataan viikko kerrallaan. SBS Pori pyrkii aukaisemaan pelillistä umpisolmuaan kaikin mahdollisen keinoin.
- Ensimmäinen keino solmun aukaisemiseen on, että pelaajia ja juoksuvoimaa on riittävästi, vakuuttaa SBS Porin päävalmentaja Kari Södergård.

Sopimuksen uskotaan palvelevan molempia osapuolia, vaikka UP-V:n pelaajat eivät pystykään tuomaan mukanaan lajiteknisiä hienouksia, saa UP-V vaihtelua peruskuntokauden harjoitteluun. Joukkuelajeissa tarvitaan monipuolisuutta, jota sekä pesäpallo että salibandy edustavat.
- Lopullisena tavoitteena on historiallinen, kokonaisvaltainen talvi- ja kesälajin yhteistyö jo junioripelaajista lähtien, sanoo SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää