Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porilaiset oppilaitokset ja SBS Pori laajaan yhteistyöhön

 
Porilaiset oppilaitokset ja SBS Pori laajaan yhteistyöhön

SBS Pori sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu, Porin ammattiopisto, Porin yliopistokeskus sekä Satakunnan ammattikorkeakoulu ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen kaudelle 2009/2010. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi paitsi mukanaolevien oppilaitosten koulutustarjontaa myös salibandyä lajina.

Yhteistyösopimus on osa SBS Porin jo vuonna 2007 käynnistämää "SBS Leijonapolku -projektia". ”SBS Leijonapolulla” tarkoitetaan jokaisen porilaisen ja satakuntalaisen mahdollisuutta harrastaa salibandyä ”kehdosta hautaan” omalla osaamistasollaan. Polulla on erilaisia pysäkeitä: naperosähly, päiväkodit, koulut, eri juniori-tasot,  Satakunta Sport Academy, lajin edustusjoukkueet, maajoukkueet jne. ...

Opiskelijoiden kannalta merkittävin osa sopimusta on kaikkien mukanaolevien oppilaitosten opiskelijoiden opiskelijakortilla tapahtuva vapaa sisäänpääsy kaikkiin SBS Porin miesten edustusjoukkueen otteluihin kaudella 2009/2010.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää