Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kapteeni Ulanen jatkaa Jazzissa

 
Kapteeni Ulanen jatkaa Jazzissa

Ville Ulanen, 26, ja FC Jazz Juniorit vsolmivat torstaina vuoden pituisen jatkosopimuksen.

Ulanen on keskikentällä tai puolustuksessa viihtyvää raataja, joka pelaa aina suurella sydämellä. Hän on esimerkillinen johtaja myös kentän ulkopuolella, minkä ansiosta Ulanen on saanut valmennuksella luottamustehtäviä ja kapteenin nauhan.

- Jazzissa  on nuoria jätkiä, jotka ovat aidosti halukkaita kehittymään ja pelaamaan hyvää jalkapalloa. Seuralla on selkeät tavoitteet ja iso halu kehittyä. Tämä toiminta onkin sellaista, missä haluan olla mukana - nyt ja jatkossa, tuorein sopimuspelaaja kertoo.

Loukkaantumisten takia Ulanen pelasi kauden 26 sarjaottelusta vain 13. Hän oli kuitenkin joukkueen ainoita pelaajia, joka osallistui kauden aivan jokaiseen tapahtumaan - peliin ja harjoitukseen.

- Ensi kauden osalta odotan, että pelaamisemme monipuolistuu. Opimme yhdessä kaudessa perusasiat muun muassa koko joukkueen puolustuspelistä. Jatkossa taktisten variaatioiden määrä varmasti kasvaa, Ulanen ennakoi.

- Itseltäni odotan, että pysyisin terveenä. Sen eteen teen päivittäin hommia. Haluan nostaa omaa tasoaan, ja odotan, että kaikki muutkin tekevät niin. Me emme saa jäädä tyytyväisinä makaamaan, vaan kehityksen on jatkuttava.

- Viime vuoden suurin vahvuutemme oli se, että olimme todellinen joukkue. Kautemme olikin kiitetettävä. Meidät teilattiin keväällä varmoiksi putoajiksi, mutta hoidimme sarjapaikan ilman isompaa hätää, pelasimme upean Suomen Cupin ja voitimme Pikkufinaalin. Enempää ei olisi voinut odottaa, Ulanen muistuttaa,

 - Olenkin todella ylpeä tästä joukkueesta ja näistä jätkistä. Kaikki täyttivät ruutunsa ja alisuorittajia oli minimaalinen määrä.

Ulanen on edustanut urallaan myös Musan Salamaa, Porin Palloilijoita, Rauman Pallo-Iiroja ja Forssan Jalkapalloklubia.

- Viime talvena teimme paljon hommia, mutta nyt pitää tehdä vielä enemmän, jotta kehitystä voisi tapahtua. FC Jazz-j ottaa monella taholla seuranakin vasta ensi askelia, ja odotankin, että kehitystä tapahtuu kaikilla tasoilla. Tällaisessa hommassa on hienoa olla mukana.

FC Jazz -j:.n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleUlanen

Ville Ulanen

16.3.1983
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää