Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina autokaupunkiin

 
Lauantaina autokaupunkiin

Mainiosti sujuneen Suomen cup-ottelun jälkeen FBT Pori matkustaa Uuteenkaupunkiin USB:n vieraaksi. Ottelu pelataan lauantaina Pohitullin palloiluhallissa, jossa ottelu alkaa klo 15.00

USB:n alkukausi sujui takkuisesti. Viidestä ensimmäisestä ottelusta vain yksi päättyi voittoon, sekin vieraissa Ilmajoella sarjanousijaa vastaan. Kolme viimeisintä peliään USB onkin sitten voittanut. Ensin kaatui Blue Fox kotona ja sen jälkeen myös vieraissa. Viimeisimmän ottelunsa USB pelasi viime lauantaina Turussa voittaen AFC:n lukemin 8 - 4 eli joukkue on tällä hetkellä pienessä voittoputkessa ja sen sijoitus sarjassa on 6.

Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut Jussi Lännistö, joka on kahdeksassa ottelussa tehnyt 15 maalia ja antanut 10 maalisyöttöä. 25 tehopisteellään hän on divarin pistepörssissä toisena. Melkoinen tehopakkaus, tosiaan. Vertailun vuoksi FBT Porin tehokkain pelaaja Miikka Läntinen on tehnyt 8 maalia ja antanut 5 maaliin johtanutta syöttöä, yhteensä 13 ja sijoitus 22. Muita joukkueen pistemiehiä ovat olleet Eemeli Salin (12p.), Juuso Sinervä (11p.), Matti Alivuotila (11p.) sekä Janne Tissari (11p.).

USB:n veräjän vartijan vastuun on jakanut kaksikko Tero SantanenHarri Soini. Santasen torjuntaprosentti on 80.26, voittoprosentin ollessa 33.33. Tolppien välissä hän on ollut 126 minuuttia. Päätorjuntavastuun on kuitenkin kantanut Harri Soini, sillä hän viettänyt aikaansa maalilla 313 minuuttia. Torjuntaprosentti on 78.08 eli hieman heikompi kuin Santasella, mutta voittoprosentti on kuitenkin 60. FBT Porin maalivahtiosasto on tällä kaudella esiintynyt maalin tukkeena todella vakuuttavasti. Kolme maalivahtia, joista kahdella voittoprosentti 100 ja kolmannellakin 66.67. Peluutuskin on ollut suhteellisen tasaista. Jarkko Saastamoinen on pelannut 187, Tomi Bergendahl 132 ja Mika  Elo 103 minuuttia. Torjuntaprosentitkin ovat mukavaa luettavaa: Elo 90.91, Bergendahl 86.47 ja Saastamoinen 82.67. Ainakaan maalivahteihin FBT Porin pelin ei pitäisi lauantainakaan kaatua.

Mielenkiintoinen ottelu tullaan varmasti Uudessakaupungissa varmasti näkemään, sillä viime kaudella lähes voitosta voittoon divarissa kulkenut kotijoukkue on alkanut saada juonesta kiinni…...

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää