Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ykkönen vastaan kakkonen

 
Ykkönen vastaan kakkonen

FBT Porin ottelurupeama jatkuu ensi perjantaina vaihteeksi kotiottelulla, kun Urheilutalon parketille laskeutuu taitotasoaan testaamaan Vaasan salibandy-ylpeys Woodcutters, jonka tämänhetkinen sarjasijoitus on monien salibandyniilojen yllätykseksi toinen

Woodcuttersin kausi on lähtenyt todella mukavasti käyntiin, sillä joukkue on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta voittanut kuusi ja hävinnyt ainoastaan kaksi, nekin vieraissa FoSulle ja Ilvekselle. Monista edellisistä kausista poiketen, on Vaasassa kääritty hihat ylös ja alettu tekemään töitä tosissaan. “ Vaasassa on käynnissä samankaltainen murros salibandyrintamalla kuin Porissakin. Seutukunnan parhaat pelaajat ovat siirtyneet yhteen joukkueeseen, mikä leventää joukkueen tasoa. Woodcutters ei ole enää mikään yhden ketjun joukkue. Olosuhteet ja taustat on laitettu kuntoon, joukkue pelaa ja harjoittelee isolla kentällä Botnia-hallissa ja on muutenkin raikas ja nuorekas joukkue. Kova ja vaarallinen vastus, tiukka vääntö tulossa!” toteaa FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen.

FBT Pori kävi lauantaina noutamassa pisteet Uudestakaupungista tiukan, jatkoajalle venyneen pistetaiston jälkeen. “ Kova vääntö oli, mutta tärkein eli pisteet saavutettiin. Joukkueen peli ei tosin ole vielä kulkenut odotuksien mukaan. Rikkonainen syyskausi lukuisten poissaolojen ja loukkaantumisten myötä on aiheuttanut kokoonpanoissa sen verran vaihtelua, että olisi ihme jos se ei vaikuttaisi joukkueen pelaamiseen. Hiljalleen alamme päästä siihen tilanteeseen, että voimme käydä harjoituksissa asioita läpi niillä koostumuksilla kuin ennen kauden alkua oli ajateltu. Asepalvelustaan suorittavien pelaajien taivallus alkaa olla loppusuoralla, Raivio on saanut työkomennuksensa suoritettua ja sairastuvallakin alkaa olla hiljaista, joten tällä hetkellä näyttää hyvältä. Kaikille ringissä oleville on riittänyt peliaikaa ja se on puolestaan lisännyt kilpailua pelipaikoista joukkueen sisällä.” jatkaa Läntinen

Perjantaina tullaan siis näkemään kiihkeä kärkikamppailu sarjapisteistä. Urheilutalolla klo 18.30 ! Tule nauttimaan tasokkaasta salibandyviihteestä ja kannustamaan kotijoukkue voittoon !

Seuraa heitä by Ismo Läntinen

10 - Juuso Aho - kokenut puolustaja on tällä kaudella ottanut ison askeleen eteenpäin

72 - Joni Rokosa - nuori taituri alkaa saada juonen päästä kiinni

13 - Ville Vahtera - edellisessä ottelussa 2 + 4 ja sisäisen pistepörssin kärkeen

87 - Ville Salonen - taitava nuorimies, Vahteran tutkapari

Sunnuntain cup-ilottelu

Sunnuntaina on sitten vuorossa Suomen Cupin puolivälieräottelu Iittalassa Trackersin vieraana. “Alun perin Suomen Cupin otteluiden tarkoituksena oli antaa peliaikaa vähemmälle peliajalle jääville pelaajille, mutta pelien sujuessa hyvin on tavoitetta tarkistettu. Nyt on ensimmäinen tilaisuus saavuttaa tällä kaudella jotain pääsemällä neljän parhaan joukkueen kesken pelattavaan finaalitapahtumaan. Liigajoukkue vastassa kotikentällään, joten joudumme varmasti antamaan kaikkemme voiton eteen! “ kertoo FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen.” Iittalan Kauhujen Talosta on liikkeellä monia juttuja, mutta tämä joukkue ei enkä minäkään valmentajana ole poistunut kyseisestä talosta häviäjänä.”

Sunnuntai - illalla olemme asian suhteen viisaampia!

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää