Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori puristi voiton

 
FBT Pori puristi voiton

Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa nähtiin tiukka vääntö sarjapisteistä. Valtavia hienouksia ei ottelussa viljelty. Lopulta kuitenkin tärkein eli sarjapisteet matkasivat Poriin.

Ensimmäistä erää oli pelattu tasan kuusi minuuttia, kun kotijoukkue onnistui toimittamaan pallon FBT:n verkkoon. Porilaisten tasoitus tuli ajassa 10:32. Sekin Blue Foxin toimesta. FBT:llä oli ensimmäisessä erässä toki paikkansa tehdä maaleja, mutta todellinen päättäväisyys otteista puuttui.

Toisessa erässä FBT joutui kauden ehkä pahimpaan pyöritykseen. Blue Fox pyöritti peliä eikä FBT:llä tuntunut löytyvän mitään lääkkeitä oman pelin käynnistämiseen. Porilaisten onni oli se, että kotijoukkueenkin tehot olivat hieman hakusessa. Blue Fox onnistui värkkäämään erässä ainoastaan kaksi maalia. Kun vielä Matti Vapaniemi Ville Salosen syötöstä onnistui kaventamaan taukotilanteeksi 3-2, alkoi toivo porilaisleirissä nousta.

Kolmannessa erässä FBT:n tahtotaso riitti tarvittavaan. Ajassa 51:09 onnistui Janne Kujansuu Teijo Vienolan syötöstä tasoittamaan ottelun. Vienola oli mukana myös nelisen minuuttia myöhemin, kun Ville Salonen iski lopputulokseksi 3-4. FBT Porin parhaana ottelussa palkittiin Janne Kujansuu.

Pelillisesti ei siis ylletty aivan huippusuorituksiin ja ottelun voittokin olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.  Tuomarikaksikko Rintala - Aho tuomitsi pikkutarkasti, mutta oikeudenmukaisesti. Erittäin tärkeät kaksi pistettä siis Poriin.

FBT Porin tehopisteet:
Ville Salonen 1+1
Teijo Vienola 0+2
Matti Vapaniemi 1+0
Janne Kujansuu 1+0

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneKujansuu

Janne Kujansuu

18.7.1979
Tiedot

VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot

TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää