Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori puristi voiton

 
FBT Pori puristi voiton

Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa nähtiin tiukka vääntö sarjapisteistä. Valtavia hienouksia ei ottelussa viljelty. Lopulta kuitenkin tärkein eli sarjapisteet matkasivat Poriin.

Ensimmäistä erää oli pelattu tasan kuusi minuuttia, kun kotijoukkue onnistui toimittamaan pallon FBT:n verkkoon. Porilaisten tasoitus tuli ajassa 10:32. Sekin Blue Foxin toimesta. FBT:llä oli ensimmäisessä erässä toki paikkansa tehdä maaleja, mutta todellinen päättäväisyys otteista puuttui.

Toisessa erässä FBT joutui kauden ehkä pahimpaan pyöritykseen. Blue Fox pyöritti peliä eikä FBT:llä tuntunut löytyvän mitään lääkkeitä oman pelin käynnistämiseen. Porilaisten onni oli se, että kotijoukkueenkin tehot olivat hieman hakusessa. Blue Fox onnistui värkkäämään erässä ainoastaan kaksi maalia. Kun vielä Matti Vapaniemi Ville Salosen syötöstä onnistui kaventamaan taukotilanteeksi 3-2, alkoi toivo porilaisleirissä nousta.

Kolmannessa erässä FBT:n tahtotaso riitti tarvittavaan. Ajassa 51:09 onnistui Janne Kujansuu Teijo Vienolan syötöstä tasoittamaan ottelun. Vienola oli mukana myös nelisen minuuttia myöhemin, kun Ville Salonen iski lopputulokseksi 3-4. FBT Porin parhaana ottelussa palkittiin Janne Kujansuu.

Pelillisesti ei siis ylletty aivan huippusuorituksiin ja ottelun voittokin olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.  Tuomarikaksikko Rintala - Aho tuomitsi pikkutarkasti, mutta oikeudenmukaisesti. Erittäin tärkeät kaksi pistettä siis Poriin.

FBT Porin tehopisteet:
Ville Salonen 1+1
Teijo Vienola 0+2
Matti Vapaniemi 1+0
Janne Kujansuu 1+0

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneKujansuu

Janne Kujansuu

18.7.1979
Tiedot

VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot

TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää