Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori puristi voiton

 
FBT Pori puristi voiton

Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa nähtiin tiukka vääntö sarjapisteistä. Valtavia hienouksia ei ottelussa viljelty. Lopulta kuitenkin tärkein eli sarjapisteet matkasivat Poriin.

Ensimmäistä erää oli pelattu tasan kuusi minuuttia, kun kotijoukkue onnistui toimittamaan pallon FBT:n verkkoon. Porilaisten tasoitus tuli ajassa 10:32. Sekin Blue Foxin toimesta. FBT:llä oli ensimmäisessä erässä toki paikkansa tehdä maaleja, mutta todellinen päättäväisyys otteista puuttui.

Toisessa erässä FBT joutui kauden ehkä pahimpaan pyöritykseen. Blue Fox pyöritti peliä eikä FBT:llä tuntunut löytyvän mitään lääkkeitä oman pelin käynnistämiseen. Porilaisten onni oli se, että kotijoukkueenkin tehot olivat hieman hakusessa. Blue Fox onnistui värkkäämään erässä ainoastaan kaksi maalia. Kun vielä Matti Vapaniemi Ville Salosen syötöstä onnistui kaventamaan taukotilanteeksi 3-2, alkoi toivo porilaisleirissä nousta.

Kolmannessa erässä FBT:n tahtotaso riitti tarvittavaan. Ajassa 51:09 onnistui Janne Kujansuu Teijo Vienolan syötöstä tasoittamaan ottelun. Vienola oli mukana myös nelisen minuuttia myöhemin, kun Ville Salonen iski lopputulokseksi 3-4. FBT Porin parhaana ottelussa palkittiin Janne Kujansuu.

Pelillisesti ei siis ylletty aivan huippusuorituksiin ja ottelun voittokin olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.  Tuomarikaksikko Rintala - Aho tuomitsi pikkutarkasti, mutta oikeudenmukaisesti. Erittäin tärkeät kaksi pistettä siis Poriin.

FBT Porin tehopisteet:
Ville Salonen 1+1
Teijo Vienola 0+2
Matti Vapaniemi 1+0
Janne Kujansuu 1+0

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneKujansuu

Janne Kujansuu

18.7.1979
Tiedot

VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot

TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää