Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazzille viisi sopimusta

 
Jazzille viisi sopimusta


FC Jazz-j:n puolustuspään tukipilarit maalivahti Jyri Nieminen ja toppari Jari Lamminen sekä kärkäs hyökkääjä Miika Pertola jatkavat paprikapaidoissa myös tulevalla kaudella.

Maalivahti Niemisen, 22, vahvasti alkanut kausi 2009 katkesi juhannusta edeltäneellä viikolla, kun miehen polven takaristiside vaurioitui törmäystilanteessa. Nyt Nieminen on kovan kuntouksen jälkeen päässyt taas huippukuntoon, ja valmis palamaan Jazzin maalille.

Niemiselle tulee vastuulleen myös Jazzin A- ja B-nuorten maalivahtivalmennus. Kauden aikana hän on mukana myös nuorempien ikäluokkien valmennuksessa.

Nuoreksi maalivahdiksi Niemisellä on jo paljon kokemusta miesten sarjoista. Hän on edustanut Jazzin lisäksi Seinäjoen Jalkapalloklubia, Ylivieskan Palloa, Lapuan Virkiää ja kasvattajaseuraansa Tampereen PP-70:ää.

Lamminen jatkaa topparina

Keskuspuolustaja Jari Lamminen, 24, oli päättyneellä kaudella Jazzin puolustuksen tukipilareita, vaikka miehen selässä ollut välilevyn pullistuma teki kesästä rikkonaisen. Jazz ja kaksi kautta Veikkausliigassakin pelannut Lamminen solmivat keskiviikkona yhden vuoden sopimuksen.

Vuonna 2001 FC Jazzissa B-nuorten Suomen mestaruuden voittanut Lamminen on edustanut miesten tasolla Jazzin lisäksi Närpes Kraftia ja Porin Palloilijoita.

Pertola paahtaa kärjessä

Kaudeksi 2009 Rauman Pallo-Iiroista FC Jazziin siirtynyt laituri Miika Pertola, 22, jatkaa uraansa Porissa.

Pertola oli syyskaudella Jazzin avainpelaajia. Hän oli kentän parhaita, kun porilaiset tekivät Suomen Cupin jättiyllätyksen kaatamalla VPS:n Vaasassa 0-2.

Kasvattajaseurassaan Pallo-Iiroissa Pertola pelasi kolme kautta Kakkosta ja teki viisi maalia.

Nuoret hyökkääjät haastajiksi

Hyökkääjät Rami Ahonen, 18, ja Jussi Nordman, 17, ovat solmineet Jazzin kanssa kaksivuotiset pelaajasopimukset. Kaikkiaan sopimuksia on nyt jo 20.

- Olen hyvin tyytyväinen, että saimme pelaajarungon kasaan joulukuun alkuun menessä. Aktiivisesti haemme enää keskikentän pelintekijää, mutta tietenkin olemme koko ajan hereillä, jos Jazziin sopiva pelaaja osuu kohdalle, Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

- Henkilökohtaisesti odotan, että omista nuoristamme nousee uusia yllättäjiä. Usea A- ja B-ikäinen pelaaja tulee varmasti saamaan kauden aikana oman näyttöpaikkansa harjoituksissa ja peleissä, joten Topi Mattilan kaltaisia läpimurtoja on odotettavissa, Eskola uumoilee.

Jazzin edustusjoukkue aloitti yhteisharjoittelunsa maanantaina 30. marraskuuta. Joukkue pelaa ja harjoittelee Mikko Mannilan ja Sami Rintasen komennossa.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää