Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazzille viisi sopimusta

 
Jazzille viisi sopimusta


FC Jazz-j:n puolustuspään tukipilarit maalivahti Jyri Nieminen ja toppari Jari Lamminen sekä kärkäs hyökkääjä Miika Pertola jatkavat paprikapaidoissa myös tulevalla kaudella.

Maalivahti Niemisen, 22, vahvasti alkanut kausi 2009 katkesi juhannusta edeltäneellä viikolla, kun miehen polven takaristiside vaurioitui törmäystilanteessa. Nyt Nieminen on kovan kuntouksen jälkeen päässyt taas huippukuntoon, ja valmis palamaan Jazzin maalille.

Niemiselle tulee vastuulleen myös Jazzin A- ja B-nuorten maalivahtivalmennus. Kauden aikana hän on mukana myös nuorempien ikäluokkien valmennuksessa.

Nuoreksi maalivahdiksi Niemisellä on jo paljon kokemusta miesten sarjoista. Hän on edustanut Jazzin lisäksi Seinäjoen Jalkapalloklubia, Ylivieskan Palloa, Lapuan Virkiää ja kasvattajaseuraansa Tampereen PP-70:ää.

Lamminen jatkaa topparina

Keskuspuolustaja Jari Lamminen, 24, oli päättyneellä kaudella Jazzin puolustuksen tukipilareita, vaikka miehen selässä ollut välilevyn pullistuma teki kesästä rikkonaisen. Jazz ja kaksi kautta Veikkausliigassakin pelannut Lamminen solmivat keskiviikkona yhden vuoden sopimuksen.

Vuonna 2001 FC Jazzissa B-nuorten Suomen mestaruuden voittanut Lamminen on edustanut miesten tasolla Jazzin lisäksi Närpes Kraftia ja Porin Palloilijoita.

Pertola paahtaa kärjessä

Kaudeksi 2009 Rauman Pallo-Iiroista FC Jazziin siirtynyt laituri Miika Pertola, 22, jatkaa uraansa Porissa.

Pertola oli syyskaudella Jazzin avainpelaajia. Hän oli kentän parhaita, kun porilaiset tekivät Suomen Cupin jättiyllätyksen kaatamalla VPS:n Vaasassa 0-2.

Kasvattajaseurassaan Pallo-Iiroissa Pertola pelasi kolme kautta Kakkosta ja teki viisi maalia.

Nuoret hyökkääjät haastajiksi

Hyökkääjät Rami Ahonen, 18, ja Jussi Nordman, 17, ovat solmineet Jazzin kanssa kaksivuotiset pelaajasopimukset. Kaikkiaan sopimuksia on nyt jo 20.

- Olen hyvin tyytyväinen, että saimme pelaajarungon kasaan joulukuun alkuun menessä. Aktiivisesti haemme enää keskikentän pelintekijää, mutta tietenkin olemme koko ajan hereillä, jos Jazziin sopiva pelaaja osuu kohdalle, Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

- Henkilökohtaisesti odotan, että omista nuoristamme nousee uusia yllättäjiä. Usea A- ja B-ikäinen pelaaja tulee varmasti saamaan kauden aikana oman näyttöpaikkansa harjoituksissa ja peleissä, joten Topi Mattilan kaltaisia läpimurtoja on odotettavissa, Eskola uumoilee.

Jazzin edustusjoukkue aloitti yhteisharjoittelunsa maanantaina 30. marraskuuta. Joukkue pelaa ja harjoittelee Mikko Mannilan ja Sami Rintasen komennossa.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää