Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kari Takko palaa Ässien organisaatioon, tuleville kausille neljä jatkosopimusta

 
Kari Takko palaa Ässien organisaatioon, tuleville kausille neljä jatkosopimusta

Kari Takko on palkattu Ässien sivutoimiseksi pelaajatarkkailijaksi ensi syksyyn saakka kestävällä määräaikaisella sopimuksella. Takon ensisijaisena tehtävänä on pelaajien kartoittaminen kuluvan sekä tulevan kauden joukkueisiin. Joukkueen rakentamisesta vastaavat Takon ohella Ässien valmennusryhmä sekä toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

- On hienoa, että saamme taas käyttää Karin tietotaitoa sekä kontaktiverkostoa pelaajahankintoihimme. Karin pesti on määräaikainen ja kartoitammekin yhdessä koko ajan pidemmän tähtäimen ratkaisua pelaajien rekrytointiin, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Tunnelmat ovat positiiviset aina, kun puhutaan Padasta. Ei se asia ole sydämestä mihinkään kadonnut, vaikka välillä ajatukset ovat olleet erilaisia. Seurassa oli akuutti tilanne ja sieltä päin otettiin yhteyttä. Seurajohdon selkeä visio tulevaisuudesta vakuutti minut ja halusin mukaan.

- Meidän suurin juttumme on vahva juniorituotanto ja lähiajan selkeästi tärkein asia on tehdä kaikkien niiden omien nuorien pelaajien kanssa sopimukset, jotka haluamme pitää. Toki koko ajan kartoitamme pelaajia myös joukkueen ulkopuolelta, Kari Takko kommentoi.

Ville Uusitalo, Mika Niemi, Severi Sillanpää sekä Veli-Matti Savinainen jatkavat Ässissä

Ässät on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Ville Uusitalon kanssa. Viime kaudella Ässien tehokkain puolustaja Uusitalo iski tehot 7 + 17 =24. Tällä kaudella Uusitalo on tehnyt 25 ottelussa tehopisteet 7 + 15 =22. Tällä hetkellä Uusitalo toimii joukkueen kapteenina Matti Kuparisen loukkaantumisen myötä. Ville Uusitalon jatkosopimuksen pituus on kolme vuotta. Ässät on lisäksi solminut kaksivuotiset jatkosopimukset Mika Niemen, Severi Sillanpään sekä Veli-Matti Savinaisen kanssa. Tällä kaudella tulokaskauttaan SM-liigassa pelaava Niemi on noussut Ässien ykkössentteriksi. A-nuorten SM-liigan pistepörssin vuonna 2008 voittanut keskushyökkääjä on pelannut tällä kaudella 25 ottelua tehoin 1 + 9 =10. Ensimmäistä kokonaista SM-liigakauttaan pelaava 21-vuotias keskushyökkääjä Severi Sillanpää nousi viime kaudella edustusjoukkueeseen ja oli SM-liigakarsintojen tehokkain pelaaja. Tällä kaudella Sillanpään tehot ovat 4 + 4 =8 ja viime kaudella 25 tehopistettä iskenyt 23-vuotias laitahyökkääjä Veli-Matti Savinainen on pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehoin 1 + 2 =3.

- Ensimmäiset jatkosopimukset on tehty ja tästä on hyvä jatkaa. Edelleen käymme neuvotteluja ja tavoitteena on joukkueen rakentaminen lahjakkaan porilaisen rungon ympärille, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää