Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kari Takko palaa Ässien organisaatioon, tuleville kausille neljä jatkosopimusta

 
Kari Takko palaa Ässien organisaatioon, tuleville kausille neljä jatkosopimusta

Kari Takko on palkattu Ässien sivutoimiseksi pelaajatarkkailijaksi ensi syksyyn saakka kestävällä määräaikaisella sopimuksella. Takon ensisijaisena tehtävänä on pelaajien kartoittaminen kuluvan sekä tulevan kauden joukkueisiin. Joukkueen rakentamisesta vastaavat Takon ohella Ässien valmennusryhmä sekä toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki.

- On hienoa, että saamme taas käyttää Karin tietotaitoa sekä kontaktiverkostoa pelaajahankintoihimme. Karin pesti on määräaikainen ja kartoitammekin yhdessä koko ajan pidemmän tähtäimen ratkaisua pelaajien rekrytointiin, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

- Tunnelmat ovat positiiviset aina, kun puhutaan Padasta. Ei se asia ole sydämestä mihinkään kadonnut, vaikka välillä ajatukset ovat olleet erilaisia. Seurassa oli akuutti tilanne ja sieltä päin otettiin yhteyttä. Seurajohdon selkeä visio tulevaisuudesta vakuutti minut ja halusin mukaan.

- Meidän suurin juttumme on vahva juniorituotanto ja lähiajan selkeästi tärkein asia on tehdä kaikkien niiden omien nuorien pelaajien kanssa sopimukset, jotka haluamme pitää. Toki koko ajan kartoitamme pelaajia myös joukkueen ulkopuolelta, Kari Takko kommentoi.

Ville Uusitalo, Mika Niemi, Severi Sillanpää sekä Veli-Matti Savinainen jatkavat Ässissä

Ässät on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Ville Uusitalon kanssa. Viime kaudella Ässien tehokkain puolustaja Uusitalo iski tehot 7 + 17 =24. Tällä kaudella Uusitalo on tehnyt 25 ottelussa tehopisteet 7 + 15 =22. Tällä hetkellä Uusitalo toimii joukkueen kapteenina Matti Kuparisen loukkaantumisen myötä. Ville Uusitalon jatkosopimuksen pituus on kolme vuotta. Ässät on lisäksi solminut kaksivuotiset jatkosopimukset Mika Niemen, Severi Sillanpään sekä Veli-Matti Savinaisen kanssa. Tällä kaudella tulokaskauttaan SM-liigassa pelaava Niemi on noussut Ässien ykkössentteriksi. A-nuorten SM-liigan pistepörssin vuonna 2008 voittanut keskushyökkääjä on pelannut tällä kaudella 25 ottelua tehoin 1 + 9 =10. Ensimmäistä kokonaista SM-liigakauttaan pelaava 21-vuotias keskushyökkääjä Severi Sillanpää nousi viime kaudella edustusjoukkueeseen ja oli SM-liigakarsintojen tehokkain pelaaja. Tällä kaudella Sillanpään tehot ovat 4 + 4 =8 ja viime kaudella 25 tehopistettä iskenyt 23-vuotias laitahyökkääjä Veli-Matti Savinainen on pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehoin 1 + 2 =3.

- Ensimmäiset jatkosopimukset on tehty ja tästä on hyvä jatkaa. Edelleen käymme neuvotteluja ja tavoitteena on joukkueen rakentaminen lahjakkaan porilaisen rungon ympärille, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää